Cătușele lui Florin Cîțu și iluziile lui Rareș Bogdan. Marius Ghilezan la GOLD FM

Postat de pe 29 noiembrie 2021

Autor: Adrian Lambru

Jurnalistul de la România Liberă, Marius Ghilezan, a declarat în cadrul emisiunii “Ce-i în Gușă, și-n căpușă” de la Gold FM că: „Florin Cîțu este părăsit de #echipacâștigătoare, iar Rareș Bogdan a arătat că nu este chiar idolul care se dădea a fi.”.

Pe fondul actualei situații politice, Marius Ghilezan este de părere că „liberalii se agită inutil, de fapt își cântă propriul prohod.”. În viitorul apropiat, lumea ar urma să fie dezamăgită de activitatea acestui partid la guvernarea României, potrivit jurnalistului. „Se întorc Brătienii în mormânt și nu alta” – a adăugat acesta.

Liderul care nu e lider

Despre liderul partidului, Florin Cîțu, jurnalistul consideră „că și-o caută cu lumânarea”, părăsit fiind de echipa câștigătoare, adică de oamenii care l-au susținut în campania electorală internă. „În plus, dacă mai scarmenă mult prin gard, va ajunge la DNA și-l vor lua cu cătușele” – a adăugat Marius Ghilezan. Fostul premier ar fi nemulțumit de faptul că a fost retras de la Guvernare și că generalul Nicolae Ciucă ar fi, indirect, adevăratul lider al Partidului Național Liberal.

Chiar recent, Realitatea PLUS a difuzat o imagine cu Florin Cîțu care se află în fața unui local, la o masă pe terasă, pârând a fi singur. Specificăm că imaginea ar fi fost făcută în momentul în care conducerea PNL se afla la masa negocierilor cu PSD pentru formarea noului guvern de coaliție, știut fiind faptul că președintele partidului Florin Cîțu a absentat de la această întâlnire.

Ce nu înțelege Rareș Bogdan?

Marius Ghilezan susține faptul că Rareș Bogdan, prim-vicepreședintele PNL, trece printr-o perioadă când nu înțelege faptul că „iluziile nasc la un moment dat ură”. Rareș Bogdan ar fi creat în rândul oamenilor un univers de așteptări imens. Atitudinea politicianului din ultimul timp îl nemulțumește pe jurnalistul de la România Liberă: „S-a vânturat ca un idol, iar când lumea l-a pipăit și a văzut că e de mătase au zis că nu e veritabil”.

Surse ale lui Marius Ghilezan i-ar fi spus chiar că planul măreț al lui Rareș Bogdan este de a prelua șefia Partidului Național Liberal după ulterioara cădere a lui Florin Cîțu.

Prim-vicepreședintele PNL a anunțat la Digi24 că își va întrerupe mandatul de europarlamentar și va intra în Guvernul României. Acest lucru se va întâmpla în a doua rotație, în mai 2023, când premier va fi președintele PSD, Marcel Ciolacu.

„În 2023, în 25 mai, se va face o rotație la nivel de premieri și la nivel de miniștri. I-am spus domnului Ciolacu, la negocieri, următoarele: pentru că am văzut comportamentul dvs. în aceste zile, vă spun de acum, nu voi pleca de acum, că am niște proiecte de încheiat, dar pe data de 25 mai 2023 veți fi cu mine în guvern, domnule Ciolacu, veți fi cu mine la masă din partea PNL” – a declarat Rareș Bogdan. „Peste un an și jumătate îmi voi întrerupe mandatul de europarlamentar, voi veni în Guvernul României, să mă asigur că domnul Ciolacu va face ceea ce trebuie și va respecta programul de guvernare”.

Emisiunea “Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, se difuzează de luni până joi, la Gold FM, de la ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe paginile de YouTube și Facebook ale Radio Gold FM România.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background