Carmen Harra, previziuni pentru 2024 la Golden Hour cu Jessie: „Alegerile în România vor fi furate!”

Postat de pe 17 ianuarie 2024

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Golden Hour cu Jessie”, moderată de Jessie Baneș la Radio Gold FM, Carmen Harra a dezvăluit ce ne așteaptă în anul 2024, care vor fi evenimentele care ne vor afecta la nivel global, precum și care va fi parcursul românilor în noul an.

Anul 2024 vine cu multe provocări pentru toată omenirea, fiind o combinație între două elemente: Anul Dragonului pentru chinezi și anul karmic din punct de vedere numerologic, adunarea cifrelor din compoziția sa dând rezultatul 8, ce se asociază cu planeta karmei, potrivit explicațiilor lui Carmen Harra. Așadar, anul 2024 este un an al rezolvării karmice, oamenii având misiunea de a repara greșelile trecutului, folosindu-se de orice mijloace au la îndemână. Suntem deja martorii unei revolte generalizate în întreaga Europă, pentru că fermierii și transportatorii nu mai suportă abuzurile la care sunt supuși și încearcă prin puterea maselor să aducă soluții pentru problemele care îi macină și care afectează întregul sistem. 2024 va fi și un an al disciplinării și al soluționării problemelor financiare, cifra 8 vizând întocmai sectorul banilor.

Anul karmic 2024 și efectele sale în funcție de cifra de destin personală

Dincolo de efectele globale ale anului 2024, fiecare individ are un an personal la care se adaugă energia anuală. Așadar, fiecare om intră în noul an în ziua în care s-a născut. Adunând suma cifrelor datei de naștere cu cifra anuală 8, fiecare obține un rezultat aparte care influențează parcursul său în anul 2024. Carmen Harra a dezvăluit ce destin va avea fiecare individ în funcție de cifra care-i guvernează parcursul anul acesta.

Pentru cei cu cifra 1, anul 2024 va deschide noi drumuri și le va permite să înceapă din nou anumite capitole din viață. Se ivesc noi oportunități de investiții, este un an benefic pentru cei care vor să se căsătorească sau să-și întemeieze o familie sau pentru cei care vor să-și deschidă o afacere.

Pentru cei guvernați de cifra 2, accentul va cădea mai mult pe vindecare, pe repararea conflictelor și pe armonizarea relațiilor cu cei din jur. Deși poate fi un an al dezamăgirilor, unele persoane ar putea să-și găsească partenerul potrivit.

Anul 3 este dedicat autocunoașterii, descoperirii talentelor și călătoriilor. Dacă anul 3 este mai mult o pregătire, anul 4, în schimb, aduce posibilități de investiție, stabilitate pe mai multe planuri și este un an benefic acțiunii, preluării inițiativei.

Cei care sunt guvernați de cifra 5, se vor detașa de problemele trecutului și își vor găsi puterea să meargă mai departe. Este un an benefic pentru femeile care își doresc să aibă un copil. Există, în schimb, un risc ceva mai ridicat de divorț. Dincolo de aceste aspecte, anul 5 încurajează explorarea, dar și o mai mare precauție în ceea ce ține de sănătatea individuală.

Anul 6 este un simbol al iubirii, ne îndeamnă să ne apropiem mai mult de familie, să fim mai liniștiți și mai statornici. Anul 7 este unul mistic, punând accent pe inteligența nativă și pe spiritualitate. Este un an dedicat mai mult reflecției și contemplării.

Anul 8 este dedicat justiției și disciplinei. Mai mult decât atât, anul 8 ne impulsionează să ne gestionăm mai bine și mai eficient finanțele. Anul 9 este potrivit pentru realizarea de bilanțuri. Este un an dedicat pregătirii pentru un nou ciclu de viață, în niciun caz un an al acțiunii.

Evenimente ce vor marca anul 2024 la nivel global – predicțiile lui Carmen Harra

Anii karmici sunt periculoși, pentru că readuc la viață evenimente prin care am mai trecut, fie la nivel personal, fie la nivel global, incluzând aici războaie, pandemii, răsturnări de guvern ș.a.. Anul 2024 nu face excepție de la această regulă, Carmen Harra avertizând că există un risc ridicat de război în anii 2024 și 2025. Focarele de război care sunt cu adevărat periculoase sunt situate în Orientul Mijlociu sau în estul Asiei. Se va încerca o reechilibrare a forțelor, scopul fiind prăbușirea Americii și evoluția Chinei. În America, Joe Biden va fi exclus din cursa electorală, iar Carmen Harra prevede că s-ar putea ca o femeie să preia președinția țării. Donald Trump, deși este candidatul preferat, va avea probleme grave în justiție, care îl vor împiedica din a candida.

Vor apărea și schimbări în bine, întrucât transformările ce vor avea loc la nivel cosmic se vor reflecta și în planul terestru. Carmen Harra a spus că oamenii vor trăi vieți mai îndelungate și se vor face noi descoperiri importante în domeniul medicinei. Progresul tehnologic rapid ne-a ușurat viețile, însă am ajuns la un punct de cotitură, în care e posibil să oferim tehnologiei sau inteligenței artificiale o putere prea mare, facilitându-i, practic, preluarea controlului lumii. Mai mult decât atât, Carmen Harra a atras atenția asupra faptului că 2024 vine cu pericolul cutremurelor frecvente.

În viitor, oamenii vor putea trăi chiar și 150 de ani datorită avansului medicinei. În schimb, marea problemă a omenirii este alimentația necorespunzătoare. Mâncăm mereu mâncare ultra-procesată, bem cantități enorme de sucuri carbogazoase pline de zahăr. Cel mai bun sfat este evitarea cu orice preț a zahărului și a carbohidraților în exces.

Previziunile lui Carmen Harra pentru România

Anul 2024 a început foarte abrupt în România: cu incendiul de la Ferma Dacilor, cu ieșiri masive în stradă și cu protestul fermierilor și transportatorilor. Carmen Harra a anunțat că Iohannis va părăsi mandatul mai devreme decât era preconizat, posibil în luna iunie, România ajungând să aibă alegeri anticipate. Se va da o bătălie aprigă între Diana Șoșoacă și George Simion. Carmen Harra a avertizat că alegerile din România vor fi furate! Însă strategia nu va funcționa până la capăt, pentru că românii sunt disperați să vadă o schimbare în țara lor și vor lupta pentru suveranitate. Va avea loc o renaștere a României și a românilor prin intermediul schimbărilor decisive care se vor face.

Emisiunea „Golden Hour”, moderată de Jessie Baneș, se difuzează de luni până joi, de la ora 18, la Radio Gold FM, frecvența 96.9 Mhz. Înregistrările complete pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background