Arafat contra tuturor: Acum, lupta cu sindicaliștii

Postat de pe 22 noiembrie 2022

Autor: Oana-Medeea Groza

În prima parte a emisiunii „Scamatoriile Iosefinei” de marți, moderatoarea Iosefina Pascal a evidențiat tupeul lui Arafat și atitudinea ostilă a acestui „buric al Pământului” împotriva jurnaliștilor și mai nou, împotriva sindicaliștilor.

Începând de astăzi, are loc un protest pe termen nedefinit al angajaților de la Ambulanță. Mitingul acestora nu este îndreptat împotriva unei persoane anume, ci aceștia se plâng de subfinanțare, de lipsa de personal, de salarii, de starea precară a sistemului național de ambulanță ș.a.m.d.. Arafat, însă, îi ceartă și-i acuză pe liderii de sindicate că induc în eroare populația, că fac fake news și că sindicaliștii au conspirat să-i ia SMURD-ul, că au interes să numească ei managerii de spitale.

Astfel stând lucrurile, se impun câteva întrebări: „de ce avem un cetățean, Secretar de Stat la MAI, șef la DSU, șef IGSU, șef CNSU, care se ocupă de SMURD dar și de achiziția de ambulanțe pentru serviciul de urgență național? De ce avem două structuri paralele de ambulanță în România, dar gestionate financiar de același Arafat? E bizar!”, afirmă Iosefina Pascal.

Și întrebările continuă, proporțional cu multitudinea de nereguli și acțiuni dubioase ale „comandantului acțiunii”: De ce se ocupă Arafat și de sistemul medical, el fiind la Ministerul de Interne? De ce se ocupă DSU de serviciul de urgențe, când acest serviciu aparține de Ministerul Sănătății? Cum a reușit Arafat să cumpere mai multe ambulanțe decât statul român? La achiziții e o altă ciudățenie: Arafat e rege în domeniu, a accesat fonduri europene, iar statul e inferior pe lângă el.

„Nu și-a făcut treaba la CNSU. Toate acțiunile șefului plandemiei au fost ilegale, așa cum spun foarte clar instanțele, scandalul izoletelor fiind unul dintre cele mai cunoscute și bizare”, precizează Iosefina Pascal. „Dar cel mai revoltător este faptul că Arafat are o atitudine ostilă în general, dar cu predilecție are o asemenea atitudine insultătoare, calomnioasă împotriva jurnaliștilor. După ce a terminat de linșat jurnaliștii la Bruxelles, s-a apucat de linșat sindicaliști. Așteptăm răspuns la toate aceste întrebări”, încheie jurnalista.

Emisiunea „Scamatoriile Iosefinei”, prezentată de Iosefina Pascal, se difuzează de luni până joi de la ora 16, la Radio Gold FM. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background