Carmen Harra cunoaște data la care va muri: „Oricine poate să o afle, sunt anumite calcule și chiar o poți schimba…”

Postat de pe 20 septembrie 2022

Autor: Oana-Medeea Groza

Invitată în cadrul emisiunii „Golden Hour” cu Jessie de la Radio Gold FM, Carmen Harra a vorbit despre: rivalitatea ascunsă dintre regina Angliei și prințesa Diana, cifra destinului, despre cum îți poți afla data morții și cum o poți schimba, dar și despre alte subiecte interesante, precum viitorul războiului din Ucraina și crizele de la nivel global.

Se pare că regina Elisabeta a II-a, fiind născută pe 21 aprilie 1926, a avut cifra destinului 7. Această cifră a destinului, numită și „cifra divinității”, se calculează însumând toate cifrele datei de naștere. Cifra 7 este cifra lui Dumnezeu, este purtată de persoane speciale și semnifică spiritualitate, misticism, inteligență și profunzime.

„Dacă ne gândim la cifra 7, o putem corela ușor cu domnia reginei. Cât a domnit regina Angliei? 70 de ani, deci cifra destinului a dominat parcursul Elisabetei a II-a. I-a fost dat să fie regină pentru exact 70 de ani. Eu am calculat și am știut că regina moare anul acesta. De ce? Nu poate domni mai mult de cifra 7, deci 70 de ani, și cum altfel să părăsească domnia dacă nu prin părăsirea efectivă a lumii fizice. Cifra vieții arată că regina trăiește până la 97 de ani.”

Un lucru mai puțin știut este că prințesa Diana și-a trăit viața tot sub semnul cifrei 7 a destinului, ea fiind născută pe 1 iulie 1961. Diana ar fi putut trăi până la 88 de ani, dar cursul vieții i-a fost oprit brusc de un accident neașteptat, dar pe care ea l-a prevestit.

Între Diana, „prințesa inimilor”, și regina Elisabeta a II-a a existat întotdeauna o rivalitate mascată, în ciuda faptului că amândouă erau reprezentate de cifra 7. La nivel mai mult sau mai puțin conștient, rivalitatea avea la bază întocmai succesiunea la tron: în caz că pățea ceva Elisabeta, Diana ar fi preluat titlul de regină.

Moartea Dianei a fost un eveniment controversat și Carmen Harra spune că traseul destinului poate fi întrerupt brusc de anumiți factori. De aceea, este bine ca oamenii să-și cunoască data morții, mai ales în anumite situații. O persoană își poate afla data morții cu ajutorul numerologiei. Cheia este accesul la anumite coduri personale care dezvăluie informații atât despre viață și destin, cât și despre ziua morții.

„E bine să-ți cunoști traseul ca să știi ce să faci cu viața ta. Nu trebuie să-ți fie frică! Eu îmi știu data morții și mi-am calculat-o cu ajutorul numerologiei. Ba mai mult decât atât, îți poți schimba data morții! Unii mor mai devreme decât le este destinat, pentru că sunt uciși sau suferă după o eroare medicală. Dar la fel de bine viața poate fi și prelungită cu ajutorul științei.”

Bijuteriile reginei – diamantul blestemat

Se spune că a existat un diamant foarte valoros, Koh-i-Noor, care s-a aflat întâi în posesia indienilor. În secolul al XIX-lea, diamantul acesta special a ajuns la Curtea Angliei și a fost plasat pe coroana reginei mamă. Simbolistica diamantului Koh-i-Noor este una foarte puternică, întrucât diamantele au o anumită vibrație energetică, au putere de vindecare și oferă o anumită noblețe persoanei care le poartă. Legendele din jurul acestei bijuterii magice spun că diamantul era blestemat, însă Carmen Harra a explicat că se credea asta pentru că el a simbolizat pierderea puterii Indiei în fața Angliei.

Crizele globale – pandemie, război, foamete

Criza majoră cu care se confruntă lumea este cea monetară. Carmen Harra este de părere că singura soluție este schimbarea sistemului monetar în întregime. Protestele vor fi din ce în ce mai intense, iar din această cauză este posibil să fie înlăturați președinții care nu au ajutat cu nimic poporul. Cât despre conflicte, Carmen Harra spune că războiul din Ucraina va mai continua ceva timp. La finalul acestuia „Putin va plăti cu capul lui”, pentru că foarte mulți oameni simt o ură puternică față de el.

Emisiunea „Golden Hour”, moderată de Jessie, se difuzează de luni până joi, de la ora 18, la Radio Gold FM, frecvența 96.9 Mhz. Înregistrările complete pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe noua platformă goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background