Camelia Pătrășcanu la Golden Hour cu Jessie: Previziuni pentru fiecare zodie – toamna 2023

Postat de pe 3 octombrie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Golden Hour cu Jessie”, moderată de Jessie Baneș la Radio Gold FM, astrologul Camelia Pătrășcanu a prezentat care sunt aspectele generale ale toamnei și a dezvăluit ce rezervă astrele fiecărei zodii în parte.  

Toamna aceasta vine încărcată de probleme financiare, dar și cu provocări ce țin de sănătate. Camelia Pătrășcanu a descris fenomenele astrale ce vor guverna toamna anului 2023. La sfârșitul lunii septembrie, Luna Neagră a intrat în zodia Fecioară și își va menține această poziție timp de 9 luni. Acest fenomen marchează nevoia sau lipsa, iar asta se va transfera în sectorul financiar și în cel al sănătății. Urmează, așadar, 9 luni în care oamenii vor fi preocupați de sănătatea lor, de adoptarea unui stil de viață mai sănătos, de căutarea unor diete nutritive, dar și de asigurarea traiului zilnic, menținerea locurilor de muncă și obținerea unei siguranțe financiare.

În următoarele luni, până la mijlocul lunii decembrie, există o tensiune care se creează între Pluto și Uranus, fenomen ce indică faptul că oamenii vor deveni mai preocupați de apărarea drepturilor și libertăților lor. Aceste schimbări bruște și violente se vor ține lanț până în vara anului 2025. Hărțile astrale relevă că oamenii vor fi într-o continuă căutare și vor dori să găsească noi soluții pentru problemele care îi macină. Oamenii își vor revizui dependența față de sistem. Axa Berbec-Balanță favorizează negocierile ce ar putea duce la aplanarea conflictului de la graniță. România nu este amenințată de un război iminent. Vara aceasta am avut parte de multe tragedii și din cauza faptului că multe planete au traversat Leul, zodie care aduce foarte mult dramatism și fenomene intense, însă luna octombrie vine cu schimbări majore.

Previziuni astrale pentru fiecare zodie în parte

Berbecii vor participa la multe întâlniri în luna octombrie și vor fi ghidați să treacă prin filtrul personal anumite decizii și emoții. În noiembrie se vor ocupa de eficientizarea muncii lor pentru a obține rezultate cât mai ușor și cât mai rapid.  

Taurii își vor apăra drepturile sau vor repara anumite relații cu ceilalți în luna octombrie. Vor avea idei inovative și vor fi activi la locul de muncă. Luna noiembrie va aduce mici tensiuni în plan personal, pentru că orgoliul taurilor va ieși la suprafață.

Gemenii vor avea parte de o lună frumoasă pe plan sentimental, vor avea parte de vindecări sentimentale, se vor reîntâlni cu persoane din trecut. În luna noiembrie, gemenii vor munci mult, dar le vor fi recunoscute meritele, iar recompensele vor fi pe măsură.

Pentru Raci, toamna aduce o preocupare pentru casă și pentru armonia căminului. Vor remedia relațiile cu familia. În noiembrie, racii vor fi atenți la bunurile lor și vor avea grijă să nu le piardă sau să nu le fie furate și vor lupta pentru drepturile lor sau ale copiilor lor.

Leii vor fi preocupați de bani și finanțe. Vor participa la proiecte noi și vor dezvolta strategii de lucru eficiente.

Fecioarele vor avea parte de noi oportunități pe care de această dată reușesc să le fructifice. Vor promova cu ușurință examenele și se vor implica în diverse dezbateri sau întâlniri.

Balanțele vor căuta în luna octombrie echilibrul dintre muncă și odihnă. După data de 15 octombrie li se vor deschide noi oportunități financiare.

Scorpionii nu se simt foarte în formă, iar luna octombrie ar putea fi dificilă pentru ei. Vor recupera după data de 15 octombrie. Câștigurile financiare semnificative se vor amâna până la finalul lunii noiembrie.

Pentru Săgetători, toamna va aduce noi întâlniri și interacțiuni constante cu grupuri de prieteni. Din a doua jumătate a lunii octombrie, Săgetătorii trebuie să fie mai atenți la sănătate și să-și tempereze excesele.

Pentru Capricorni, toamna aceasta le va scoate în evidență autoritatea și puterea.

Vărsătorii vor comunica foarte mult toamna aceasta și vor fi atenți la mesajele primite. Trebuie să fie atenți la legi și la ordine. Vărsătorii vor lupta foarte mult pentru crezurile lor, ceea ce le poate tulbura liniștea interioară și fericirea.

Peștii trebuie să-și revizuiască dependențele față de anumite persoane. Vor avea parte de câștiguri financiare, dar trebuie să fie foarte bine organizați.

Emisiunea „Golden Hour”, moderată de Jessie Baneș, se difuzează de luni până joi, de la ora 18, la Radio Gold FM, frecvența 96.9 Mhz. Înregistrările complete pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background