Camelia Pătrășcanu la Golden Hour cu Jessie: Legatura dintre eclipsa de soare și conflictul Iran-Israel

Postat de pe 17 aprilie 2024

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Golden Hour cu Jessie”, moderată de Jessie Baneș la Radio Gold FM, astrologul Camelia Pătrășcanu a vorbit despre tendințele lunii aprilie în plan local și geopolitic.

Conjuncția Jupiter-Uranus are cea mai mare putere și intensitate acum, la mijlocul lunii aprilie, generând tensiuni, conflicte, agresiuni, atacuri și tulburând masele, dar și planurile la nivel colectiv. În această perioadă se recomandă să avem răbdare, să ne păstrăm curajul și să nu cultivăm energiile negative. Astrologul Camelia Pătrășcanu a avertizat asupra faptului că va avea loc, tot în luna aprilie, un eveniment surpriză: Jupiter va intra în Gemeni după 20 mai, rămânând aici timp de un an, deschizând calea lui Uranus, care va sta 7 ani în Gemeni. Aceste aspecte astrale avantajează oamenii liberi și ingenioși și va afecta tot domeniul comunicării tehnologice și al media. În această perioadă nouă care se deschide din mai este posibil să se facă dezvăluiri șocante, care să schimbe brusc toată paradigma. La finalul primăverii, se activează pe harta țării zona Moldovei, existând posibilitatea ca România să-și mărească puterea și să-și extindă hotarele în vara anului următor, pe fondul încheierii conflictului din Ucraina.

Conflictul dintre Israel și Iran e posibil să fi fost influențat inclusiv de eclipsa solară de pe 8 aprilie 2024, pentru că acel moment a marcat o întunecare, la propriu și la figurat, a Planetei.  În lipsa energiei solare, a vieții, s-a produs o încețoșare a conștiinței. În astfel de momente e important să avem conștiința orientată către acumulările noastre istorice, către biografia noastră ca omenire și să reflectăm asupra faptului că am făcut lucruri rele pe care trebuie să le îndreptăm. Altfel, suntem sortiți traiului într-o buclă a păcatelor neiertate. Singurul mod prin care putem schimba ceva este să acționăm altfel față de cum au acționat predecesorii noștri, cu scopul de a face bine și de a fi în armonie cu viața și cu cei din jurul nostru.

Generațiile anilor ’80-’90 au o foarte mare deschidere către umanism și umanitate, sunt foarte pașnice, foarte intuitive, contemplative și ar putea fi o soluție salvatoare într-o lume atât de dezbinată de războaie. Momentul lor de glorie a coincis cu perioada 2019-2021, însă a fost știrbit de inducerea pandemiei. Și generațiile mai tinere, de după anul 2000, se confruntă cu o problemă similară, fiind ființe cu o spiritualitate foarte ridicată, însă trăind într-un mediu nepropice cultivării sensibilității lor. Au nimerit într-un context global care încearcă să le încapsuleze cât mai mult forța lăuntrică, în care totul trebuie făcut după anumite reguli de multe ori absurde, în care gândirea liberă și critică este îngrădită.

Emisiunea „Golden Hour”, moderată de Jessie Baneș, se difuzează de luni până joi, de la ora 18, la Radio Gold FM, frecvența 96.9 Mhz. Înregistrările complete pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background