Călina Mitra la Golden Hour cu Jessie: abordarea unică în educarea celor mici

Postat de pe 24 noiembrie 2022

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Golden Hour cu Jessie”, prezentată de Jessie Baneș la Radio Gold FM, Călina Mitra, Miss Globe România 2022 și fondatoarea MC Elite Academy, a vorbit despre secretele aplicate de ea în educarea celor mici, despre relația specială cu aceștia și despre rezultatele obținute cu elevii săi.

Călina Mitra, orădeancă veritabilă, studentă la Facultatea de Drept și câștigătoarea titlului de Miss Globe România, pe lângă toate aceste atribute și pe lângă împlinirile de până acum, s-a decis să-și deschidă și o școală pentru cei mici la București. Academia Călinei Mitra își propune să-i ajute pe copilași să-și descopere pasiunile. Academia a fost fondată inițial chiar în orașul natal, Oradea, însă Călina a hotărât să facă un sediu și în capitală odată ce a văzut ce succes are.

„E un program complex. Copiii participă la mai multe cursuri, care sunt obligatorii, pentru că au fost gândite ca un puzzle. Ele dezvoltă copiii și fiecare curs este o continuare a celui de dinainte. Avem cursuri de actorie, de dans, de modeling, public speaking etc.”, a descris Călina Mitra programa pe care a conceput-o pentru cursanții săi. Pe lângă cursuri, Călina mizează foarte mult pe partea practică. Aceasta implică participarea elevilor la tot felul de activități care să le dezvolte abilitățile și care să-i ajute să-și depășească emoțiile. Totodată, Călina Mitra organizează și workshop-uri și face acțiuni de caritate.  

Întregul proiect a pornit de la dragul pentru copii și de la conștientizarea faptului că aceștia au nevoie de foarte mult sprijin și de îndrumare ca să-și fructifice pasiunile sau talentele. „Noi ca adulți suntem rezultatul acțiunilor și activităților pe care noi le-am făcut când eram copii, dar și al principiilor care ne-au fost insuflate când eram mici. Deci avem nevoie de lucruri pozitive care să-și pună amprenta în dezvoltarea copiilor”, a explicat Călina Mitra.

Pregătirea și sistemul adoptat de Călina Mitra deja dau roade! Copiii din Oradea au obținut rezultate frumoase în tot felul de concursuri și apar chiar la televizor, în cadrul diverselor emisiuni la care sunt chemați. Cheia a fost comunicarea și implicarea activă în formarea copiilor, la care se adaugă o atmosferă degajată și apropierea față de cei mici.

Emisiunea „Golden Hour”, moderată de Jessie Baneș, se difuzează de luni până joi, de la ora 18, la Radio Gold FM, frecvența 96.9 Mhz. Înregistrările complete pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background