Bourla, de ce ți-e frică nu scapi! Statistici privind decesele din România

Postat de pe 19 ianuarie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

În prima parte a emisiunii „Scamatoriile Iosefinei” de la Radio Gold FM, Iosefina Pascal a vorbit despre noul maraton marca Albert Bourla intitulat „Fuga de jurnaliști” sau „Fuga de responsabilitate”.

„Dacă aș putea să dau niște premii pentru activitate legendară de reporter, cu siguranță le-ar primi acei doi reporteri care l-au fugărit pe Albert Bourla la Forumul Economic Mondial. E o vorbă: ‘de ce ți-e frică nu scapi’. Cât a fugit el de toată lumea… A fugit de consiliul Parlamentului European, a fugit de discuții reale și oneste cu reporteri, a fugit așa, în general, de când au apărut noi statistici și dovezi cu privire la eficacitatea vaccinului”, a anunțat Iosefina Pascal la începutul emisiunii, ironizându-l astfel pe fugarul Albert Bourla care se pare că fuge de responsabilitate mai ceva decât fuge ăl cu coarne de tămâie.

La Forumul Economic Mondial, domnul Albert Bourla, CEO-ul de la Pfizer, a fost luat prin surprindere de câțiva jurnaliști care l-au întrebat direct când și-a dat el seama că vaccinul nu este eficient în prevenirea infectării.

Atunci Bourla și-a dat seama că… a sfeclit-o

În stilul său caracteristic, a evitat să răspundă într-o manieră corespunzătoare la niște întrebări cât se poate de normale. Toți oficialii, atât de la noi din țară, cum sunt Arafat și cu Rafila, cât și din afară se scot acum din problemă dând vina tot pe cetățeni că doar de, tot oamenii trebuiau să asculte sau să se informeze din sursele oficiale. Dar sursele oficiale, că mai oficial decât însuși CEO-ul Pfizer nu există, nu răspund, se eschivează.

„Oamenii ăștia nu mai au răspundere, nu mai au responsabilitate, nu mai au pic de decență. Cum să fugi? Și apoi îi acuzi pe oamenii ăia că sunt conspiraționiști, să sunt proști, că sunt nebuni, că sunt inculți, că trebuie să moară că nu-s vaccinați. De ce fuge? Nu tot ăștia de pe la noi au zis că cine fuge de presă ascunde ceva și că trebuie să-și dovedească nevinovăția?”, a evidențiat Iosefina, subliniind astfel lipsa de transparență și auto-incriminarea oficialilor din domeniul medical și a reprezentanților companiilor pharma care pur și simplu refuză să dea răspunsuri cetățenilor îngrijorați.

Statistici privind morțile din România

De-alde Rafila și Arafat au susținut sus și tare toată pandemia că vaccinul este 100% sigur și că nu există efecte adverse, iar de vreo lună s-au întors la 180 de grade, declarând acum că până și Paracetamolul are efecte adverse și încercând astfel să bagatelizeze situația gravă a morților subite și a pacienților afectați pe viață din cauza serului experimental.

„Statisticile de la INSP arată cazurile de covid defalcate pe județe și pe categorii de cetățeni (în săptămâna 9-15 ianuarie). 44% dintre cazurile raportate au fost înregistrate la persoanele nevaccinate, deci restul de 56% au fost înregistrate la vaccinați. Păi parcă vaccinul prevenea infectarea?! 47% din decesele înregistrate sunt la persoanele vaccinate. Păi parcă vaccinul prevenea și decesul?!”, a prezentat Iosefina Pascal, demonstrând cu date oficiale că vaccinul nu este atât de eficient pe cât au declarat propagandiștii pro-vaccinare. S-a dovedit că de fapt vaccinul prevenea viața sau supraviețuirea…

Emisiunea „Scamatoriile Iosefinei”, prezentată de Iosefina Pascal, se difuzează de luni până joi de la ora 16, la Radio Gold FM. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background