ANAF îți caută familia – Taxa pe stilul de viață

Postat de pe 19 ianuarie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

Jurnalista Iosefina Pascal, gazda emisiunii „Scamatoriile Iosefinei” difuzată la Radio Gold FM, a adus în prim plan noua măsură aberantă implementată de ANAF: taxa pe stilul de viață.

„De unde eram verificați pe conturile de socializare să se știe foarte clar pe unde mergem prin vacanțe, ne controlau la ce avem prin casă, eventual și cât am dat și de unde ne-am luat câinii, pisicile, acum au venit cu o nouă dudă, tot legată de verificarea vieții. Îți verifică și familia acum. Vor să vadă dacă tu ai mai mulți bani decât declari pe baza a ce cheltuieli fac cei din familia ta”, a informat Iosefina Pascal, evidențiind faptul că aceste măsuri sunt deja de tip comunist.

ANAF-ul are o problemă cu oamenii simpli, că doar nu s-or lega de miliardarii fără chip sau de interlopii care fac bani negri la greu din crimă organizată și din alte ilegalități. „Băi băieți, uitați-vă la companiile care nu-și declară profitul. Uitați-vă la ăștia de zic că plătesc taxă de solidaritate în Austria, nu aici. Uitați-vă la politrucii ăștia care au trei-patru salarii cumulate că fac parte din trei-patru consilii de administrație. Nu, voi îi căutați pe români la familii”, a afirmat jurnalista profund contrariată de măsurile aberante impuse de ANAF.

Așadar, România e țara tuturor posibilităților, țara unde bieții oameni de rând sunt cercetați de ANAF mai rău decât sunt cercetați adevărații infractori și evazioniști. Toate acestea în timp ce românii mor de frig în case (noroc că au fost temperaturi cu plus în perioada aceasta), în timp ce românii sărăcesc din cauza evaziunii fiscale făcute de politrucii noștri dragi. Dar bine că are ANAF-ul soluția: taxa pe stilul de viață și controlul la sânge al familiilor.

Emisiunea „Scamatoriile Iosefinei”, prezentată de Iosefina Pascal, se difuzează de luni până joi de la ora 16, la Radio Gold FM. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background