BOMBĂ: cine a sponsorizat ritualul satanic de la premiile Grammy?

Postat de pe 7 februarie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Scamatoriile Iosefinei” de marți, moderatoarea Iosefina Pascal a adus în prim plan cinismul și ipocrizia Pfizer, companie care a făcut mult rău pe toată planeta, nenorocind zeci de mii de oameni.

„Premiile Grammy de anul acesta au fost sponsorizate de Pfizer care cred că a folosit această festivitate pentru a-și face reclamă, pentru a promova vaccinul și a le reaminti oamenilor că trebuie să-și facă a patra, a cincea, a șaptea doză (în Australia s-a aprobat azi a cincea doză, ferească Dumnezeu!). E perfect, cine vrea să-și facă să fie sănătos, să fie informat…”, a anunțat Iosefina Pascal.

La ceremonia de desemnare a premiilor Grammy s-a făcut reclamă la vaccinuri, la Pfizer. În stil ritualic satanist, Sam Smith, non-binar și costumat în drac, a evoluat pe scenă făcând apologia vaccinurilor, reclamă pentru Pfizer, deși această companie a fabricat hormoni artificiali pentru modificarea sexului și a nenorocit oameni, fiind dată în judecată și pierzând mai multe procese. Acest neutru în gândire și sex a declarat: Abia aștept timpurile când premiile vor reflecta societatea în care trăim’. Și tot acest individ și-a tatuat un copil mic, în chiloți și pe tocuri!?

„E foarte grav, ei chiar cred că aceasta este societatea în care trăim. E penibil, aceștia sunt niște ipocriți. Neinspirată această sponsorizare a Pfizer pentru acest spectacol grotesc. În 2009 Pfizer a trebuit să despăgubească cu 34 milioane de dolari câteva persoane transgender care au folosit terapia de înlocuire a hormonilor de la ei”, a mai spus jurnalista.

Compania Pfizer a făcut foarte mult rău pe planeta asta, fapt dovedit de șirul nesfârșit de procese și sutele de milioane, poate chiar miliardele de euro pe care le-a plătit ca despăgubiri.

„Nu mă mai miră nimic după câte lucruri bizare am văzut, de la campania publicitară cu accente de pedofilie a firmei Balenciaga  până la alte manifestări oribile și ciudate din lumea artei, modei, muzicii și filmului. Pfizer va fi sponsor la orice, doar să-și aducă lumea aminte de vaccin. Trist…”, a încheiat Iosefina Pascal.

Emisiunea „Scamatoriile Iosefinei”, prezentată de Iosefina Pascal, se difuzează de luni până joi de la ora 16, la Radio Gold FM. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background