Bădulescu îl ‘explodează’ pe Nicusor Dan și denunță cartelul acestuia cu Orban!

Postat de pe 17 februarie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Dincolo de propagandă” de la Radio Gold FM, Andrei Gușă l-a provocat pe Aurelian Bădulescu, Consilier General al Municipiului București și Vicepreședinte al Federației Române de Judo, să comenteze asupra conflictul de interese de natură penală în care se află Nicușor Dan, conform ANI.

În cursul zilei de 16 februarie, a apărut o știre conform căreia Agenția Națională de Integritate îl acuza pe primarul capitalei, Nicușor Dan, de abuz în serviciu (Nicușor Dan acuzat de Agenția Națională de Integritate pentru abuz în serviciu). Se pare că Nicușor Dan se afla în stare de incompatibilitate, întrucât, în perioada exercitării mandatului de primar general, acesta a exercitat și alte funcții de conducere în cadrul a patru instituții sau servicii publice, fără mandat de reprezentare, nerespectând astfel dispozițiile art. 87, alin. (1), lit. d) din Legea nr. 161/2003, potrivit ANI. Cu alte cuvinte, potrivit legii, Nicușor Dan nu avea voie să fie și primar și să conducă și alte structuri ce se aflau în subordinea sa, ceea ce dânsul a făcut.

Se pare că domnul Nicușor Dan are o problemă de demnitate, pentru că nu are bunul simț să-și dea demisia, ci, dimpotrivă, amenință că va contesta decizia ANI în instanță. „Faptul că el face contestație nu-l exonerează de oprobriul public și de situația care a fost criticată la acel moment. Adică tu ești avertizat, scrie în lege că nu ai voie să faci acest lucru și totuși continui. De ce?”, pune problema Aurelian Bădulescu, adăugând faptul că Nicușor Dan merge până în pânzele albe pentru a-și mulțumi „stăpânii”.

Aurelian Bădulescu a dezvăluit în exclusivitate că stăpânul lui Nicușor Dan este Ludovic Orban. „Acesta, susținut de anumite grupuri din anumite puncte de control active sau inactive, l-a scos în față pe Nicușor Dan, inventând acea situație de la Sectorul 1 în 2020”, a explicat Aurelian Bădulescu.

Nicușor Dan are total alte preocupări decât bunăstarea cetățenilor capitalei. Pe primul loc se află solicitările care vin din partea lui Ludovic Orban, potrivit dezvăluirilor lui Aurelian Bădulescu. Așa că, de acum înainte, să știe cetățenii Bucureștiului de ce nu au căldură, de ce există o problemă atât de mare cu deșeurile și cu poluarea, de ce iluminatul stradal nu este funcțional 100%: pentru că Nicușor Dan este ocupat să-l slujească pe Orban.

Emisiunea „Dincolo de propagandă”, moderată de Andrei Gușă, poate fi urmărită live în fiecare vineri începând cu ora 13 pe Facebook Radio Gold FM, dar și pe platforma goldtv.ro. Înregistrările integrale pot fi vizionate pe goldtv.ro, dar și pe pagina de Facebook a postului de radio, Radio Gold FM.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background