Avocatul Matei Ștefănescu (candidatul AUR la Primăria Sectorului 4) susține că dosarul penal în care a fost vehiculat numele lui George Simion reprezintă „definiția unui dosar de poliție politică, fabricat cu 3 zile anterior zilei votului”. AUR ia în calcul sesizarea Comisiei de la Veneția

Postat de pe 6 iunie 2024

Miercuri, cu 4 zile anterior zilei votului, mai mulți membrii și candidați AUR au fost aduși cu mandat la sediul Parchetului General, având calitatea de martori în dosarul în care Silvestru Șoșoacă a fost pus sub control judiciar și inculpat pentru săvârșirea infracțiunilor de fals și uz de fals, în legătură cu o pretinsă falsificare a listelor de semnături.

Avocatul Matei Ștefănescu și candidatul AUR la Primăria Sectorului 4, cel care o reprezintă în dosar pe Cristina Dumitrescu (candidat AUR la Parlamanetul European și martor în dosar), denunță existența unui dosar politic cu abuzuri grave ale procurilor din cadrul Parchetului General:

Acest dosar reprezintă definiția poliției politice ca instrument de forță împotriva unui partid politic. Colegi ai noștri au fost ridicați, le-au fost reținute telefoanele mobile și laptop-urile, deși nu s-a formulat oficial nicio acuzație. Asemenea acțiuni, derulate cu 3 zile înainte de ziua votului, reflectă disperarea unui sistem care dorește cu orice preț să vicieze votul românilor.

Trăim într-un stat mafiot, în care Partidul Comasat Român dorește să distrugă AUR prin toate instituțiile de forță. Asemenea imagini, cu 3 zile anterior zilei votului, sunt demne de Rusia sau dictaturile din țările africane, iar nu de un stat membru al Uniunii Europene.

Așa cum în anii  ‘90 minerii găseau „mașina de scris automată” devalizând sediile partidelor politice, astăzi colegilor noștri le-au fost ridicate telefoanele și laptop-urile, cu trei zile înainte de alegeri, deși nu s-a formulat nicio acuzație. I-am asistat astăzi pe colegii noștri la Parchetul General și îi vom apăra împotriva acestor grave abuzuri de poliție politică.

Trăim vremuri triste, în care vor să distrugă orice urmă de democrație. Pentru că și ei știu că doar AUR și românii care își iubesc țara nu pot fi cumpărați și supuși.

Luăm în calcul sesizarea Comisiei de la Veneția și a Parlamentului European pentru a apăra democrația, în condițiile în care toate instituțiile din justiție au fost capturate de sistemul Partidului Comasat Român.”


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background