Avertismentul lui Voineag – începe Cătușiada!

Postat de pe 6 februarie 2024

Autor: Oana-Medeea Groza

Procurorul șef al DNA, Marius Voineag, a dezvăluit într-un interviu că începe „Marea Cătușiadă”, așa cum a numit Iosefina Pascal noile demersuri din justiție, îndreptate mai ales împotriva PSD.

S-a deschis dosar penal pentru un contract amplu, în valoare de 26 de milioane de euro, pe care l-a câștigat o firmă ce aparține unei apropiate de-a lui Marcel Ciolacu. Voineag a susținut că s-a deschis dosar penal în acest caz încă de la începutul anului, pentru că DNA-ul s-a autosesizat în urma informațiilor divulgate presei. Pare că, prin această declarație, Voineag dă un semnal dur către PSD și mai ales către premier, că va începe „Marea Cătușiadă”. „Este un an electoral greu și s-ar putea ca până în martie să vedem foarte multe personaje politice cel puțin audiate, dacă nu chiar inculpate, pentru diverse fapte penale”, a remarcat jurnalista Iosefina Pascal.  

Pe aceeași temă, în dosarul lui Iulian Dumitrescu, în care se vorbește despre un prejudiciu de 2 miliarde de lei, apare o informație foarte interesantă despre implicarea lui Clotilde Armand în crearea acestei pagube uriașe. O parte importantă a dosarului lui Iulian Dumitrescu vizează contractele semnate de o firmă cu diverse primării din România. În ultimii 6 ani, firma în cauză a participat la 28 de contracte de lucrări publice, având ca beneficiari primării din mai multe zone ale țării. Printre aceste contracte, cele semnate cu Primăria Sectorului 1 au atras atenția anchetatorilor. Acestea au fost împărțite pe 4 loturi și au ajuns la o valoare totală de peste un miliard de lei. „S-ar putea să vedem inclusiv audierea doamnei Clotilde Armand. Nu se poate să-l ia doar pe Dumitrescu și să nu o ancheteze și pe Clotilde pentru jumătate dintre aceste contracte”, a comentat Iosefina.

Emisiunea „Scamatoriile Iosefinei”, prezentată de Iosefina Pascal, se difuzează de luni până joi de la ora 16, la Radio Gold FM. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background