Aurelian Bădulescu îi face plângere penală lui Nicușor Dan pentru amânarea operaționalizării Spitalului V Babeș-rol 2 Pipera

Postat de pe 8 octombrie 2021

Aurelian Bădulescu, liderul consilierilor generali PSD, a declarat pentru România TV că va depune o plângere penală împotriva primarului Nicușor Dan. Acesta îl acuză pe primarul Capitalei de amânarea operaționalizării Spitalului V Babeș-rol 2 Pipera.

În ultimele luni, consilierii generali ai PSD au făcut toate demersurile necesare pentru operaționalizarea spitalui, dar Nicușor Dan s-a opus.

Conform domnului Bădulescu, primarul general a decis să operaționalizeze spitalul V Babeș-rol 2 Pipera doar după somația din partea Centrul Național de Conducere și Coordonare a Intervenției. Este important de menționat că spitalul a fost realizat în perioada 2016-2020, în mandatul primarului general Gabriela Firea.

Conform cifrelor oficiale, România a înregistrat astăzi un nou record în privința deceselor provocate de noul coronavirus. Au fost raportate 385 de decese, din care 357 s-au produs în ultimele 24 de ore. La nivelul Capitalei nu mai sunt locuri la ATI iar operaționalizarea spitalui V Babeș-rol 2 Pipera este o gură de oxigen pentru medicii din București.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background