Iosefina Pascal: „Trebuie să ne temem de politicienii care nu au fost la protest, nu de cei care au fost”

Postat de pe 5 octombrie 2021

Autor: Adrian Lambru

Jurnalista Iosefina Pascal a declarat în cadrul emisiunii “Scamatoriile Iosefinei”, de la GOLD FM, că: „Foarte mulți politicieni au pierdut contactul cu realitatea. Vin în fața românilor doar în campania electorală”.

Prezentă la protestul de sâmbătă din București, Iosefina Pascal a afirmat că a avut contact cu cetățenii de acolo: “Pot să spun că o asemenea mobilizare denotă din start o unitate, mai ales în rândul cetățenilor simpli”.

Conform jurnalistei, la acest protest au fost prezenți alături de oameni Diana Șoșoacă, grupul AUR, membrii din Partidul Neamului Românesc, din Alianța pentru Patrie, mai multe partide cvasi-necunoscute. „A fost o implicare activă din partea unor actori care au făcut opoziție în ultimii doi ani”.

„Nu trebuie să ne temem de acești oameni, indiferent că vin din interese personale, electorale sau pur și simplu din patriotism” – a adăugat Iosefina Pascal. „De temut sunt cei care nu au fost prezenți la asemenea manifestații niciodată, nici măcar nu le încurajează, și nu au reprezenat interesele cetățeniilor în funcțiile lor”.

Unii politicieni ar ieși în fața românilor doar când este vreun tur de scrutin, odată la 4 sau 5 ani. „Astfel de politicieni trebuie readuși cu picioarele pe pământ”.

Emisiunea “ Scamatoriile Iosefinei”, moderată de Iosefina Pascal, se difuzează de luni până joi, la Gold FM, de la ora 16. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe paginile de YouTube și Facebook ale Radio Gold FM România.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background