Tucker Carlson confirmă interviul cu Vladimir Putin

Postat de pe 7 februarie 2024

Autor: Marius Ghilezan

Printr-o postare pe contul său de X (fost Twitter), publicistul american, Tucker Carlson, a confirmat marți că i-a luat un interviu lui Vladimir Putin. De ce s-a dus la Moscova? Pentru a contracara „galeria lingușitorilor Ucrainei.” „Majoritatea americanilor au dreptul să afle adevărul: de ce Putin a invadat Ucraina?”

El se află de mai multe zile la Moscova, fiind văzut la Teatrul Balșoi și în câteva restaurante cu mâncăruri fine. Purtătorul de cuvânt al Kremlinului n-a confirmat întâlnirea președintelui Rusiei, Vladimir Putin, cu vedeta conservatorilor americani.

În timpul șederii în capitala Federației Ruse, Tucker Carlson a recunoscut că este prezent la Moscova pentru a contracara, ceea ce el numește “galeria lingușitorilor Ucrainei.”

Într-o postare pe X (fostul Twitter) de marți după-amiază, Carlson a descris viitorul interviu ca pe o șansă dată publicul american de a vedea „adevărul” războiului din Ucraina, nu doar acela al minciunilor mass-media occidentală.

„De ce Putin a invadat Ucraina?” Americanii au dreptul să afle

„Majoritatea americanilor habar n-au de ce Putin a invadat Ucraina sau care sunt obiectivele sale acum,” a spus Carlson, în videoclipul de patru minute, înregistrat la Moscova. Cu acest prilej, dezvăluie unde va fi publicat interviul. Pe propriul site și va fi preluat, necenzurat, pe Platforma X a lui Elon Musk, la o oră nespecificată.

„Este greșit că nu i-ai auzit niciodată vocea. Americanii au tot dreptul să știe totul despre un război în care sunt implicați,” a continuat el.

„Prin contrast, guvernele occidentale vor face – cu siguranță – tot posibilul pentru a cenzura acest interviu. Le este frică de informațiile pe care nu le pot controla.”

Presa occidentală îl prezintă în continuare ca pe un conspiraționist, pro-rus și antioccidental, fără a preciza că este un conservator declarat.

În toamnă, a fost dat afară de la Fox News, după ce a adus cele mai mari audiențe din istoria televiziunilor americane, fiindcă nu convenea infernalului sistem de propagandă, pus la punct de Deep-State-ul american.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Continuați lectura

Melodia actuala

Titlu

Artist

Background