Atotputernicul Arafat atacă IARĂȘI presa

Postat de pe 14 noiembrie 2022

Autor: Oana-Medeea Groza

Deși el e campionul dezinformării din timpul pandemiei, „Arafat spune că e persecutat de toată presa și de toată lumea din România”, spune Iosefina Pascal în emisiunea  „Scamatoriile Iosefinei”, de la Radio Gold FM.

„Arafat a nu știu câta oară atacă presa. Acesta a mers la Bruxelles, unde erau prezenți europarlamentari, ziariști, comisarul european pentru Justiție, Vera Jourova, și a ținut o conferință în care a combătut știrile false, a atacat direct și fără drept la replică, un principiu fundamental în media, un întreg trust de presă, dar și pe Dana Budeanu și pe Dr. Monica Pop”, anunță Iosefina Pascal la începutul emisiunii.

Liviu Alexa a făcut o anchetă importantă despre afacerile IGSU și ale firmei Deltamed, dar a investigat și legătura de prietenie dintre Arafat și patronul acestei firme. „Arafat a spus că Alexa minte, dezinformează, dar l-a și dat în judecată; a câștigat Liviu Alexa, deoarece a prezentat dovezi, a devoalat cum s-au atribuit contracte în mod ilegal acestei firme, cum  s-au făcut diferite achiziții dubioase de autospeciale, dezinfectanți, etc.”, informează Iosefina.

„Arafat a spus pe Facebook: ‘când o publicație care se pretinde că e serioasă vine cu astfel de articole trebuie pusă sub semnul întrebării‘, referindu-se la ziarul Libertatea, deși în timpul plandemiei descria această publicație ca pe o sursă de încredere”, exemplifică Iosefina, subliniind astfel cum Arafat se contrazice singur și caută nod în papură pentru a ataca, din nou, presa.

E vorba de patru autospeciale, camere hiperbarice mobile pe seama cărora s-a discutat dacă sunt eficiente pentru cei care se recuperează după covid sau după vaccin; dar aceste barocamere au fost cumpărate înainte de declanșarea pandemiei. După demararea anchetei DNA, primele percheziții au avut loc în anul 2019. „Acestea nici măcar nu sunt folosite și atunci de ce le-ai cumpărat și ce treabă au ele cu domeniul situațiilor de urgență? De ce Arafat a zis că se ocupă, dar nu s-a ocupat?”, se întreabă, retoric, jurnalista.

Există un prejudiciu, există acest dosar, așa cum există și dosarul izoletelor, dar și alte dosare privind achizițiile publice făcute sub patronajul lui Arafat. Aceste atacuri în țară, dar și în afara țării, împotriva unor trusturi de presă, împotriva unor ziariști, avocați, doctori, par să fie o acțiune de intimidare încercată de atotputernicul Arafat, care nu răspunde pentru nimic și în fața nimănui, niciodată.

„Cum de acest Arafat își permite să atace jurnaliști și trusturi de presă și să spună că doar el deține adevărul absolut? De ce statul român nu face nimic împotriva acestor acțiuni îndreptate împotriva presei, când ar trebui să vegheze la respectarea libertății presei?”, încheie Iosefina.

Emisiunea „Scamatoriile Iosefinei”, prezentată de Iosefina Pascal, se difuzează de luni până joi de la ora 16, la Radio Gold FM. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background