„Asul din mânecă al lui Klaus Iohannis”. Care ar fi propunerea președintelui pentru postul de prim-ministru?

Postat de pe 8 septembrie 2021

Autor: Adrian Lambru

Fostul jurnalist și senator Sorin Roșca Stănescu a declarat în cadrul emisiunii “Ce-i în Gușă, și-n căpușă” de la Gold FM că: „Klaus Iohannis vrea să îl propună premier pe generalul de armată Nicolae Ciucă. Planul este ca USR PLUS să fie de acord cu această propunere și să se întoarcă în coaliție”.

Sorin Roșca Stănescu susține că președintele României dorește să „împuște mai mulți iepuri dintr-o lovitură”, iar șansele de reușită ar fi de 100%. „Această ofertă pentru USR PLUS este de nerefuzat. Acest partid nu a ieșit complet de la Guvern, știm asta prea bine. Mai sunt pe acolo secretari de stat, prefecți, oamenii din consiliile de administrație pentru că au un apetit foarte mare pentru cașcaval”.

Cîțu – „maurul care și-a făcut datoria”

Fostul senator este de părere că Florin Cîțu și-a terminat treaba pe care o avea de făcut în fruntea Guvernului, iar acum ar fi timpul să plece. „Klaus Iohannis va pune capăt crizei și va instala un om marionetă la conducerea Executivului, dar un om destul de experimentat pentru această datorie”.

„Generalul Ciucă va prelua toate voturile obținute pe bani publici și prin cedări și încălcări extraordinare ale statului de drept de către Florin Cîțu” – a adăugat Sorin Roșca Stănescu. „Aceasta este cea mai sigură rețetă pentru curmarea crizei înainte de a fi prea târziu”.

Emisiunea “Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, se difuzează de luni până joi, la Gold FM, de la ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe paginile de YouTube și Facebook ale Radio Gold FM România.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background