Dana Budeanu și Gabi Firea, invitate la lansarea de carte a lui Sorin Roșca Stănescu

Postat de pe 9 septembrie 2021

Autor: Maria Teodora Şuta

În cadrul emisiunii ”Ce-i în Gușă și-n căpușă”, de la Gold FM, Andrei Cozmin Gușă, proprietarul postului de radio, a dat detalii despre lansarea de carte a lui Sorin Roșca Stănescu.

”Am sesizat o mică sau mare contradicție în sală. Pe de-o parte era multă emoție din partea lui Sorin Roșca Stănescu, pentru că era un eveniment important din viața lui, dar pe de altă parte era o atmosferă extrem de încordată în sală, pentru ca mulți oameni se simțeau sau chiar erau vizați.”, a afirmat Andrei Gușă.

Potrivit lui Andrei Gușă, relevarea dedesubturilor din domeniul politic, al afacerilor, mass-mediei și securității reprezintă un beneficiu pentru societatea românească. ”Este foarte educativ pentru societatea românească și cu cât mai mulți jurnaliști îi iau exemplul domnului Roșca Stănescu, cu atât o să fie mai bine pentru toată lumea.”, a declarat acesta în cadrul emisiunii.

În cadrul evenimentului au participat mulți simpatizanți din zona de stânga a spectrului politic, precum Gabi Firea sau Dana Budeanu. De asemenea, au fost prezenți și reprezentanți ai zonei de dreapta, precum Petre Roman sau chiar Sorin Roșca Stănescu. ”Cred că lumea din sală, indiferent de generație sau de culoarea politică, a înțeles că trebuie să ne unim, să creăm idei comune, chiar idealuri comune pe care să le propagăm în cazul în care ne dorim să păstrăm normalitatea pe care o știm acuma.”, a mai afirmat Andrei Gușă.

Emisiunea “Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, se difuzează de luni până joi, la Gold FM, de la ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe paginile de YouTube și Facebook ale Radio Gold FM România.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background