Astrologul Georgiana Sâmbotin la Golden Hour cu Jessie: Astrogramele prezic dezbinarea accelerată a României în 2023!

Postat de pe 24 ianuarie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

Astrologul Georgiana Sâmbotin, specializată în realizarea astrogramelor geopolitice, a dezvăluit în exclusivitate pentru Gold FM, în cadrul emisiunii „Golden Hour cu Jessie”, moderată de Jessie Baneș, care va fi karma României în anul 2023. Scăpăm de corupție și de liderii nepatrioți? Ne afundăm mai tare în probleme? Vor reuși românii să rămână uniți pentru a trece mai ușor de crize sau, dimpotrivă, vom asista la o separare bruscă a teritoriilor țării? Toate acestea au fost dezvăluite și explicate pe larg de Georgiana Sâmbotin în dialogul purtat cu gazda emisiunii.

Specialista în astrograme ce țin de geopolitică a precizat la începutul emisiunii că practic ‘ziua de naștere’ a României poate fi fixată pe data de 22 decembrie 1989, pentru că în acel moment a avut loc o schimbare majoră care a declanșat o renaștere sau o reinventare a țării prin tranziția de la comunism la democrație. Atunci s-a schimbat titulatura țării și s-a schimbat și ideologia. Georgiana Sâmbotin, similar cu alți analiști și specialiști, consideră că din momentul decembrie 1989, România se află într-un declin constant.

„Pe 22 decembrie, ora 15:30, Petre Roman a ieșit la balcon și a făcut acea proclamație care marchează practic data de naștere a noii Românii. Noi funcționăm conform acelei date, însă este o karmă dobândită într-o zi cam nefericită, o zi aspectată negativ”, a explicat Georgiana Sâmbotin, adăugând că: „se vede în astrogramă o influență premeditată! Ceva acolo este cusut cu ață albă. Cine a fost la guvernare, nu a fost atent și ne-am pricopsit cu această karmă proastă”. Se pare că avem Jupiter retrograd în casa a doua, ceea ce înseamnă că noi, ca popor, trebuie să învățăm să ne prețuim, pentru că avem o stimă de sine foarte scăzută și avem probleme cu banii. Toate aspectele astrologice care guvernează România indică faptul că nația noastră nu-și respectă valorile și nu respectă resursele țării. Această idee este întărită și de faptul că nodul nord, care reprezintă destinul țării, se află în Vărsător. Acest lucru înseamnă că vărsătorul, fiind un semn foarte atipic și funcționează în afara legii, ceea ce se observă cu ochiul liber și la noi în țară unde corupția e-n toi.

Astrogramele arată că destinul nefast al României se va termina numai în momentul în care toate bunurile țării vor fi înstrăinate și se pare că guvernanții aflați la putere în prezent pun bazele unei astfel de defrișări a tuturor valorilor românești. „Știm că se termină karma asta a României când s-a vândut tot. Anul acesta este finalitatea acestei date de naștere a României, deci știm că anul acesta, din păcate sau din fericire, se va schimba data de naștere a României. Asta înseamnă că se va produce o schimbare așa cum s-a întâmplat și acum 33 de ani. Am fi putut evita intrarea în ultimul an din astrograma aceasta anul trecut dacă făceam schimbarea în anumite condiții pe care le doream noi. Dar nu s-a întâmplat acest lucru, și nu din cauza unui ghinion, cum zice președintele dulap, ci și din cauza unei premeditări”, a subliniat astrologul Georgiana Sâmbotin.

Din aceste trei decenii de suferință românul este obligat să învețe că ar trebui să aibă personalitate unită, ceea ce este cam dificil în cazul nostru, mai ales având în vedere că suntem un popor care merge pe principiul „să moară și capra vecinului”. „Suntem o adunătură de egoiști! Ne vedem interesul propriu, dar nu vedem interesul comun, nu vedem interesul țării, și de-aia am ajuns în situația aceasta fiecare pentru el”, a evidențiat Georgiana Sâmbotin, arătând astfel cât de dezbinat a ajuns să fie poporul român, o realitate tristă pe care puțini o observă cu adevărat. Astrologul a precizat că singura soluție pentru poporul nostru osândit ar fi să aibă loc o revoluție spirituală colectivă prin intermediul căreia oamenii să învețe să respecte atât țara, cât și pe semenii săi.

Ce destin ne așteaptă în noul an dacă nu acționăm? Să fie România osândită dezbinării totale?

Așadar, există mai multe variante pentru ca România să iasă din acest impas perpetuu. Pe de-o parte, ar trebui ca societatea să se coaguleze și să se îmbine armonios, ceea ce nu este realizabil în viitorul foarte apropiat, însă, dacă vine la conducerea țării un străin, o personalitate atipică, un politician foarte tânăr sau chiar o femeie, s-ar putea ca cetățenii să fie aduși mai aproape de îndeplinirea acestui obiectiv. Aceasta ar fi situația ideală, însă există și un scenariu pesimist în care se preconizează că România va trece printr-o schimbare negativă. „Dacă noi, cei din România, nu am făcut nimic de 33 de ani pentru a preîntâmpina acest destin fatidic, vom intra pe varianta urâtă. Din păcate, asta se va și întâmpla, ceea ce înseamnă dezmembrarea țării în mai multe bucățele”, a avertizat Georgiana Sâmbotin. Din nou am ratat șansa de a ne întregi țara, pentru că nu am profitat de ocazie atunci când aceasta s-a ivit, mai exact anul trecut, potrivit spuselor astrologului. De aici încolo ne așteaptă doar o dezbinare totală. Georgiana Sâmbotin consideră că această separare ar putea aduce și lucruri benefice.

Soluții pentru a ieși teferi din acest an cu mare încărcătură negativă

Se pare că problemele financiare se vor intensifica pe parcursul acestui an, iar Georgiana Sâmbotin a sfătuit să există o foarte mare precauție în ceea ce privește cheltuielile sau împrumuturile. Pentru că luna, care simbolizează poporul, va intra în scorpion, populația va fi încercată de numeroase situații limită anul acesta. Din acest motiv, este recomandat ca oamenii să fie strângători și să se pregătească cu resurse pentru a acoperi orice situație de criză care ar putea surveni.

Mai există o problemă care apasă greu pe umerii țării și anume faptul că pe teritoriul nostru se află cineva care n-ar trebui să fie aici, aducând numai discordie. Această situație nu poate fi gestionată de populație, însă merită menționat acest aspect, pentru că poate influența acea dezbinare despre care avertiza astrologul Georgiana Sâmbotin mai devreme. 2023 este un an de maturizare pentru poporul român și este esențial ca oamenii să se reconecteze unii cu ceilalți.

Emisiunea „Golden Hour”, moderată de Jessie Baneș, se difuzează de luni până joi, de la ora 18, la Radio Gold FM, frecvența 96.9 Mhz. Înregistrările complete pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background