Astrolog Sanda Ionescu la Golden Hour cu Jessie: Previziunile lunii noiembrie

Postat de pe 1 noiembrie 2023

Prima parte a lunii noiembrie ne îndeamnă către retragerea la esență propriei naturi. Ne dorim mai multă introspecție, mai multă conștientizare a subtilului personal. Intuiția se activează ceva mai mult, ne exprimăm ceva mai puțin și acționăm doar atunci când este necesar, cu un scop clar, mai mult pentru propria plăcere. E indicat să ne încântăm sufletul. E indicat să ne explorăm cele mai profunde temeri și să lucrăm cu ele. Este perioada în care scăpăm de tot ce nu ne face bine, pentru a primi în viață noastră energia binefăcătoare. Cea de a două parte a lunii noiembrie vine cu o conștientizare a esenței vieții și a faptului că totul în Univers este prosperitate și evoluție.

Luna Noiembrie este luna ambițiilor și a competiției subtile. Ne dorim claritate și stabilirea unor țeluri ce vor deveni fapte concrete. Devenim ceva mai detașați sau cel puțin asta este lecția pe care o avem de învățat.

În dată de 4 noiembrie, Saturn își reia mersul aparent Direct, sub semnul Peștilor, asta însemnând că deja am reînvățat lecția discernământului învățăturilor spirituale.  Saturn, fiind planetă Karmică, ne îndeamnă să acceptăm totul așa cum vine, fiind necesare toate lecțiile. Lecțiile sunt încrederea, seriozitatea cuvântului dat, să concretizăm, să ne facem timp pentru energia spirituală, să devenim mai maturi din acest punct de vedere și să fim atenți la vânzătorii de iluzii. Și cel mai important „Nu crede, ci cercetează”.

Transformatorul Pluton, numit și Hades, este pe ultimele sale grade în semnul Capricornului. Cu acest aspect planeta noastră s-a mai întâlnit acum 246 de ani, mai precis în 1777, când America era deja în Războiul de Independență, iar în 1977 a avut loc bătălia condusă de G. Washington cu armata britanică, unde câștigătorii de această dată au fost britanicii. De aici deducem o mare dorința de independență, de autonomie, ce a precedat intrarea lui Pluton în Vărsător. În România în acel an învățământul elementar a devenit obligatoriu și gratuit.

Tot ceea ce se întâmplă acum va amplifica la nivel mondial dorința oamenilor de autonomie, teritorială sau individuală. Și pentru că noi am înțeles defectuos libertatea, s-ar putea ca Pluton în Vărsător, care se va instala din 22 ianuarie, să vină cu schimbări masive în ceea ce reprezintă drepturile umane, uniformizare planetară, reguli noi. Lumea clar se schimbă. Tehnologia, evoluția tehnologică va lua un mare avânt de anul viitor.

Spre sfârșitul lunii o să mai auzim diferite zvonuri, mesaje pe care nu le vom înțelege clar, dar tocmai asta e ideea, să ne forțăm să înțelegem, pentru că altfel vom fi ușor de manipulat.

Mesajul lunii noiembrie este predominant de adaptare la lumea ce o să vină. Să devenim mai maturi, mai asumați față de angajamente, să ne accesăm simțul datoriei. Să devenim mai consecvenți și mai răbdători. 


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background