Astrolog Sanda Ionescu la Golden Hour cu Jessie: Previziunile lunii iunie și horoscopul copiilor

Postat de pe 18 mai 2023

În emisiunea „Golden Hour cu Jessie”, moderată de Jessie Baneș la Radio Gold FM, astrologul Sanda Ionescu a prezentat care sunt previziunile astrale pentru luna iunie, vorbind, totodată, despre tendințele generale din această perioadă a anului.

Prima parte a lunii iunie este sub semnul Gemenilor. În aceasta perioadă, suntem ceva mai axați pe planuri și tindem să ne epuizam pe comunicare excesivă. Este o perioada a lecturilor și, de ce nu, a examinărilor, ba chiar a studiului excesiv. Vom simți nevoia de a fi validați din punct de vedere intelectual și ne vom dori performanțe intelectuale.

Pe 21 iunie avem Solstițiul de Vară, moment în care mintea coboară în inimă, moment de echilibru emoțional-mental. Odată intrați sub semnul Racului, vibrațiile noastre interioare sunt resimțite la nivel emoțional. Devenim mai emotivi , mai intuitivi, mai dornici să fim în sânuk familiei. Sub acest aspect, putem fi furați de anumite valuri emoționale, ce nu ne mai lasă să fim raționali, ducând la reacții necontrolate sau imprevizibile. Echilibrul este cheia maturizării emoționale, pentru că, an de an, această poziționare a Soarelui ne oferă această lecție deosebit de importantă.

Vara aceasta este una regală, cu prosperitate, iubire, socializare, dar și multe provocări

Jupiter a intrat sub semnul Taurului încă din 16 mai, fiind aspectul cel mai prosper din punct de vedere financiar și nu numai. Este, de asemenea, un aspect ce ne ajută să fim conștienți că Universul este abundent, creația este abundentă, natura este abundentă. Sub acest aspect benefic financiar e important să avem încredere în noi, să vedem clar posibilitățile și resursele pe care le putem accesa, mai ales cele personale, unde vom descoperi punctele noastre forte.

Când vorbim de Jupiter, vorbim de Marele Benefic, cel care ne oferă ceea ce noi oferim la rândul nostru. Este planeta „Cauză și efect”. Fiind Marele Benefic al astrologiei, ne vom axa și pe aspectele spirituale, deoarece Jupiter sau casa lui Jupiter mai este numită și Casa Divinității Creatoare. Din punct de vedere spiritual, vom fi mai atrași de devoțiunea vieții, a armoniei creatoare. Este aspectul păcii, al liniștii și al armoniei. Sub acest aspect ne putem găsi latura artistică, exprimându-ne mai ușor prin cântec, poezie, pictură.

În schimb, trebuie să fim atenți să nu devenim excesiv de cheltuitori, să nu ne lăsăm purtați de val și de confort sau plăceri, pentru ca vom stagna în procesul evoluției noastre. Totodată, trebuie să fim prudenți, pentru a nu pierde toată munca depusă până în acest moment.

Din data de 18 iunie, o altă planeta socială face o mișcare înapoi, ceea ce va genera noi provocări. Este vorba de Marele Teribil – Saturn, care o sa stea în retrogradare până pe 4 noiembrie. Acest aspect karmic ne va întoarce în trecut pentru a ne analiza deciziile actuale. Sub semnul Peștilor, Saturn ne pune să muncim spre a atinge conștientizarea sinelui propriu. Este un aspect spiritual foarte puternic prin care vom putea sa experimentăm anumite provocări din trecut, pe care nu le-am integrat corect și armonios. Nu este un aspect blând, astfel încât e indicat să „cădem la pace” cu toate lecțiile din trecut și, de data asta, să învățăm ceva din ele..

Vom avea o vara incendiară, Venus intră în retrogradare din 23 iulie și stă aici până pe 3 septembrie. Domeniile influențate vor fi: cel social, relațiile amoroase, stabilitatea noastră relațională si cea financiara, parteneriatele, prosperitatea, stima de sine. Venus Retrograd ne va învăța să ne creștem stima de sine, să găsim un echilibru emoțional, dar și în parteneriate, ne va da o lecție despre cum să percepem corect abundența vieții, ne va face mult mai optimiști, ne va ajuta să acceptăm anumite decizii și să devenim mai flexibili. De asemenea, sub Venus Retrograd e indicat să nu facem schimbări de look , operații estetice sau tatuaje.

Prezența lui Lilith ne-ar putea afecta, determinându-ne să facem cheltuieli excesive, vacanțe luxuriante, ceea ce ne va lăsa fără resurse. Este posibil să avem parte de relații amoroase dezamăgitoare sau chiar toxice. Va exista o tendință de flirt, dar, atenție, sub acest aspect mai mult ne încurcă o relație extraconjugală.

Dacă suntem sinceri cu noi înșine și descoperim armonia, aceste aspecte se pot transforma în cadouri divine.

Pentru că luna iunie este luna copiilor, Sanda Ionescu și-a axat analiza astrologică și pe micuți, oferind previziuni astrale pentru fiecare zodie în parte.

Copilul Berbec: Copiii guvernați de acest semn zodiacal sunt foarte independenți, nu se supun și sunt mai revoltați de fel. Extrem de precoci, au o gândire analitică foarte bine dezvoltată. Nu acceptă cu ușurință regulile, ci mai degrabă le creează ei prin propriile experiențe. Dragi părinți, lăsați copilul Berbec să „dea cu capul”, ei așa învață viața și nu faceți greșeala de a intra în competiții cu ei, pentru ca sigur veți pierde.

Copilul Taur: Este de o blândețe ieșită din comun. Ei sunt contemplativi și le place studiul vieții, fiind foarte atenți în jur. Părinții acestor copii au de învățat de la ei răbdarea, deoarece după un copil Tăuraș aveți de stat. E important să intrați în jocul lor și să vorbiți aceeași limbă.

Copilul Gemeni: Ei sunt curioșii zodiacului. Tot timpul au ceva de întrebat sau ceva de spus. Sunt foarte teatrali în gestică și știu să negocieze prin mimica ochilor. Părinții acestor copii trebuie să‑i crească cu adevăr, cu fermitate, pentru că ei copiază tot ce văd în casă.

Copilul Rac: Acești micuți sunt sensibilii zodiacului. Au nevoie de foarte multă atenție, afecțiune și protecție. Nu îi speriați cu tot felul de tertipuri, de tipul „Bau‑Bau”, pentru că efectele emoționale pot fi extrem de puternice.

Copilul Leu: Este vedetă zodiacului. Ei nu se supun, nimănui. Și e normal. E ca și cum ai pune un rege a se supună cuiva. Sunt rebeli, sfidători, chiar aroganți și vor să fie pe picior de egalitate cu părinții. Sunt copiii care își vor iubi toată viața mama. Lăudați‑l, dar cu măsură.

Copilul Fecioară: Pare modest, dar de fapt este foarte competitiv. Rugați‑vă copilul Fecioară să vă ajute în treburile casnice. Este cel mai mare dar pe care îl puteți face. Este un copil al succesului, al performanței, a vieții împlinite. Fiind perfecționiști, părinții au datoria să îi învețe că viața înseamnă și greșeli, din care putem învăța.

Copilul Balanța: Aparent ei sunt blânzi și armonioși, dar sunt dornici, într‑un mod excesiv de atenție. Sunt puțin sufocanți și stau după ”fusta mamei”. Ei își doresc să atragă atenția pentru a atrage toate privirile și ei sunt micuții „escroci sentimentali” în a căror capcană intră mulți părinți. Au impresia că atunci când cer ceva e imperios necesar să și primească și asta cât mai repede. O lecție pe care părinții trebuie să le‑o ofere: ”Nu totul în viață este cu putință!”

Copilul Scorpion: Sunt mici manipulatori emoționali, dar în același timp și foarte sensibili. Sunt copiii cărora le e frică că pot pierde iubirea părinților. Dragi părinți, atenție la cuvintele folosite asupra micuților Scorpioni, pentru că vor avea efect de bumerang.

Copilul Săgetător: E copilul „enciclopedie”. Ei dau verdict, ei fac regulile în casă, dar ei le încalcă primii. Nu încercați să le impuneți voi direcția ca părinți, ci mai degrabă din postura de colaboratori. Acești copii au nevoie de respect, încredere, valori și principii.

Copilul Capricorn: În ciuda faptului că vor să pară maturi, ei ascund sub această mantie multă sensibilitate. Ei fac orice pentru a acapara scena, pentru a primi atenție și afecțiune. Ei vin să îmblânzească sufletele părinților și să le deschidă inima. Acești copii pot fi educați doar cu iubire, nu cu forță.

Copilul Vărsător: Ei au mare nevoie să învețe responsabilitatea. Sunt foarte isteți, chiar peste medie, astfel încât părinții le fac fața ceva mai greu. Sunt studioși, trag concluzii și sunt extrem de vorbăreți. E necesar că părinții micuților Vărsători să îi trateze de la egal la egal și să nu îi excludă din viața socială.

Copilul Pești: Acești copii reprezintă oglindirea părinților. Ei sunt extrem de empatici la energiile casei, preluând tot mediul familial. Se adaptează ușor condițiilor sau pretențiilor familiale, astfel încât părinții Peștișorilor sunt nevoiți să îi învețe să aibă propriile convingeri, păreri, opinii și să le încurajeze individualitatea.

„Copiii sunt mâinile cu care ne prindem de Rai” – Henry Ward Beecher

Emisiunea „Golden Hour”, moderată de Jessie Baneș, se difuzează de luni până joi, de la ora 18, la Radio Gold FM, frecvența 96.9 Mhz. Înregistrările complete pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background