Astrolog Nicoleta Ghiriș la Golden Hour cu Jessie: Previziuni pentru luna martie 2024

Postat de pe 15 februarie 2024

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Golden Hour cu Jessie”, moderată de Jessie Baneș la Radio Gold FM, astrologul Nicoleta Ghiriș a dezvăluit ce ne rezervă luna martie în funcție de zodie.

Șobolanii vor avea succes în carieră, se pot implica în noi proiecte. Se recomandă purtarea culorilor de metal sau de apă. Combinația dintre energia anuală și cea lunară va genera prosperitate și socializare.

Bivolul va avea parte de o lună de câștiguri, popularitate și prosperitate. Copiii care s-au născut în acest semn zodiacal vor avea succes la școală și la examene. Este un moment oportun pentru ca acești nativi să ceară măriri de salariu. Vă vor ajuta culorile de foc și de pământ.

Tigrii trebuie să fie mai atenți la cuvintele pe care le rostesc și să învețe să fie mai diplomați în relaționarea cu cei din jur. Colaborările vor da roade pentru ei și se vor bucura de prosperitate. Le vor fi utile culorile de foc și de pământ.

Iepurii ar trebui să fie mai rezervați luna aceasta, să nu se angajeze în discuții în contradictoriu și să nu fie prea radicali în exprimarea propriilor păreri. Pot apărea probleme juridice sau se pot isca bârfe ce-i vor pune într-o lumină proastă.

Dragonii vor avea o lună benefică pentru iubire și întâlniri romantice, dar și pentru învățătură foarte multă. Vor încerca noi experiențe sau se vor înscrie la cursuri. Energiile lor pozitive pot fi potențate de culorile de lemn și apă. Ar trebui să-și facă analize pentru a depista și preveni eventuale afecțiuni.

Șerpii pot întâmpina mici probleme de sănătate, însă sunt foarte activi din punct de vedere social și își doresc să participe la fel de fel de evenimente.

Calul are parte de o energie a pierderilor luna aceasta. Nicoleta Ghiriș le recomandă acestor nativi să studieze mai mult pentru a ști cum să se apere de anumite atacuri, fie ele energetice sau de altă natură. Este o perioadă bună pentru investiții și cheltuieli. Pot purta culori de metal și de pământ pentru a-și potența energiile benefice.

Nativii Capră vor avea o energie destul de scăzută luna aceasta. Le este recomandat să facă analize. Pot apărea mici probleme și îngrijorări, de aceea în martie trebuie să stea mai liniștiți.

Maimuțele pot întâmpina probleme în sectorul relațional.

Cocoșii vor avea anumite intervenții chirurgicale și le este recomandat să facă orice fel de analize sau operații luna aceasta. Se recomandă o mai mare precauție atunci când folosesc obiecte contondente, dar și când sunt la volan.

Câinii se vor bucura de noi oportunități în plan profesional și vor primi sprijin de la persoanele apropiate.

Mistreții trebuie să accepte ajutorul care li se oferă și să accepte propunerile ce i-ar putea ajuta să evolueze.

Emisiunea „Golden Hour”, moderată de Jessie Baneș, se difuzează de luni până joi, de la ora 18, la Radio Gold FM, frecvența 96.9 Mhz. Înregistrările complete pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background