Astrolog Georgiana Sâmbotin la Golden Hour: Cum ne influențează planeta Venus la capitolul iubire

Postat de pe 20 februarie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Golden Hour”, prezentată de Jessie Baneș la Radio Gold FM, astrologul Georgiana Sâmbotin a dezvăluit câteva dintre tainele astrologiei, dincolo de pura distracție pe care ne-o oferă horoscopul zilnic, axându-se în special pe analiza relațiilor așa cum sunt ele influențate de planeta Venus.

Majoritatea celor interesați de astrologie cunosc faptul că semnul zodiacal sub care s-au născut este determinat de planeta Soare. De aceea, în funcție de ziua nașterii, fiecare dintre noi știe că este unul dintre cele 12 semne zodiacale ale sistemului zodiacal european. Dar fiecare persoană este guvernată de 10 planete în total și de aceea trebuie luate în calcul toate influențele acestora pentru a putea avea o astrogramă cât mai precisă.

Pentru că ocaziile speciale se țin lanț în luna februarie pentru îndrăgostiți și pentru că urmează Ziua de Dragobete, Georgiana Sâmbotin a dezvăluit că planeta care guvernează casa dragostei este chiar Venus. Fiecare poate determina care este semnul zodiacal pe care îl poartă și care este guvernat de planeta Venus dând click aici.

„Venus arată ceea ce iubim, ce ne place nouă și felul în care înțelegem că suntem iubiți de către ceilalți”, a explicat astrologul, explicând că fiecare om în parte simte că este iubit în funcție de anumiți stimuli. Unii se simt apreciați dacă primesc des cadouri, altora le place să fie complimentați, și așa mai departe. Există anumite limbaje ale iubirii care sunt direct conectate cu influențele planetei Venus. De aceea este important să cunoaștem la ce ne predispune planeta Venus tocmai pentru a ști cum am putea comunica mai eficient cu partenerul de viață și cum am putea să îi vorbim pe limba lui sau cum am putea să le spunem celor din jur ce preferăm într-un mod elegant.

Există o carte, „Cele cinci limbaje ale iubirii”, scrisă de Gary Chapman, care vorbește tocmai despre aceste limbaje ale iubirii și cum se manifestă fiecare. Se pare, însă, că nu există doar cinci astfel de limbaje, ci chiar douăsprezece, pentru că sunt douăsprezece semne zodiacale.

Cu cei care au planeta Venus în zodii de foc, adică în berbec, leu sau săgetător, partenerii trebuie să fie foarte activi și foarte puternici în exprimarea sentimentelor. Persoanele care au Venus în zodii de foc apreciază când se depune efort pentru ca ele să fie surprinse și preferă ca alții să ia inițiativa.

Cu cei care au planeta Venus în zodii de apă, adică în rac, scorpion și pești, trebuie să existe foarte multă grijă la latura emoțională. Este esențială manifestarea emoției și grija în a alege un cadou care să aibă mai mult o valoare sentimentală sau simbolică.

Pentru cei care au planeta Venus în zodii de pământ, adică în taur, fecioară și capricorn, banii sunt cei mai importanți. Aceste persoane apreciază fie când partenerul este foarte generos, fie când acesta este foarte ordonat în ceea ce privește banii.

Cu oamenii care au Venus în semnele de aer, adică în vărsător, balanță și gemeni, trebuie să existe o comunicare armonioasă și constantă.

Semnificațiile lui Venus în fiecare zodie în parte

Venus în berbec îi predispune pe cei guvernați de această combinație să fie foarte deschiși și foarte direcți, trezindu-se adeseori în situația de a lua inițiativa. Totodată, aceste persoane sunt foarte dinamice și active, cadoul ideal fiind ceva care să le surprindă și să le stârnească interesul pentru mișcare. Așadar, pentru a putea impresiona o persoană cu Venus în berbec este nevoie de mult curaj și de tupeu în sensul bun al cuvântului.

Cei care au Venus în taur îi supun pe parteneri la cheltuieli!… dar merită din plin. Oamenii cu Venus în taur preferă stabilitatea, iubesc frumosul și preferă confortul, ceea ce adeseori implică și oareșce cheltuieli. Totodată, Georgiana Sâmbotin a punctat faptul că taurii sunt foarte sensibili la atingeri și se dau în vânt după tot ce le stimulează simțul estetic.

Cu cei care au Venus în gemeni ieșiți ieftin dacă reușiți să comunicați armonios și să mențineți această înțelegere pe tot parcursul relației. De asemenea, gemenii se aseamănă cu berbecul în ceea ce privește dorința lor constantă de a se mișca. Atenție la faptul că gemenii pot fi și foarte schimbători și preferă diversitatea!

Cei care au Venus în rac își manifestă dragostea prin grija pe care le-o poartă celor din jur și se așteaptă să primească același lucru în schimb. Racii sunt foarte sentimentali și nostalgici, așa că cel mai bine funcționează în cazul lor cadourile clasice: un buchet de flori, o cutie de bomboane, o scrisoare scrisă din inimă, fotografii cu amintiri.

Cine are Venus în leu, se și prețuiește, dar și cere același lucru și din partea celor din jur, având standarde foarte ridicate. Pentru lei, totul este la superlativ și își doresc tot ce e mai bun și mai fin. O altă variantă ar fi să faceți tot ce vă cere un nativ cu Venus în leu, pentru că asta i-ar măguli orgoliul și l-ar face să se simtă în control.

Persoanele care au planeta Venus în fecioară muncesc foarte mult pentru relațiile lor, de multe ori având chiar de suferit din cauză că depun atât de mult efort. Fecioarele se subestimează foarte mult, de aceea ar merita să fie surprinse, pentru a vedea că sunt de fapt apreciate la adevărata lor valoare. Rețeta perfectă ar fi cadourile mici și pragmatice sau utile.

Cei care au Venus în balanță sunt foarte asemănători cu cei care au această planetă în zodia taur. Clar va fi nevoie de investiții financiare pentru a mulțumi această zodie, însă totodată acești nativi vor să fie văzuți, vor să-și afișeze public relația fericită. Cadoul ideal ar fi produsele de înfrumusețare.

Oamenii care au planeta Venus în scorpion au tendința de a fi ultra-posesivi, dar și iubesc cu o intensitate copleșitoare, așteptându-se la același lucru și din partea partenerului. O astfel de persoană dorește să vadă devotamentul partenerului și să simtă că este iubită cu adevărat.

Cei care au Venus în săgetător se simt iubiți atunci când au oportunitatea să călătorească cu partenerul, să exploreze locuri noi și să pornească în adevărate aventuri. Cadoul perfect ar fi un curs interesant, pentru că săgetătorii sunt foarte curioși, ori șansa de a trăi o experiență nouă, fie culinară, fie în materie de călătorii. Săgetătorii se îndrăgostesc de persoanele cu simțul umorului și de cele optimiste, așa că asigurați-vă că mențineți aceste două aspecte foarte prezente în relație.

Cei care au Venus în capricorn sunt foarte materialiști și pragmatici. Și acest nativ este foarte interesat ca partenerul să aibă o educație financiară bună și chiar îl critică pe partener dacă face risipă, chiar și dacă este vorba de un cadou. În schimb, capricornii nu prea își manifestă dragostea; abia-abia poți scoate de la ei un „te iubesc”.

Pentru cei cu Venus în vărsător, prietenia și comunicarea sunt cele mai importante aspecte. Gândiți-vă să îi oferiți vărsătorului un cadou pe care i l-ați oferi unui prieten și încercați să-l surprindeți cu ceva din inimă.

Cei cu Venus în pești iubesc cu toată inima și adeseori fac mai mult decât pot duce, de aceea trebuie prețuiți. Aici merg cel mai bine cadourile simbolice.

Emisiunea „Golden Hour”, moderată de Jessie Baneș, se difuzează de luni până joi, de la ora 18, la Radio Gold FM, frecvența 96.9 Mhz. Înregistrările complete pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background