Anul 2022 va intra în istorie – Clarissa Damian și Cristian Terran

Postat de pe 22 martie 2022

Autor: Adrian Lambru

Specialiștii în spiritualitate și în karma Clarissa Damian și Cristian Terran au declarat în cadrul emisiunii „Golden Hour”, de la GOLD FM, că: „Despre 2022 de spune că este un an important care va aduce lucruri frumoase, dar avem nevoie să nu cădem în agresivitate”.

Din punct de vedere numerologic, anul 2022 reprezintă cifra „6”, o cifră aducătoare de frumos, armonie și lucruri bune. Însă, acest an are și părți negative la fel de evidențiate, căci întâmplările din ultimul timp, atât din România cât și în restul lumii, arată că se pune un foarte mare accent pe ideea de agresivitate și furie. Cei trei de „2” din 2022 ar aduce discuții lungi și prelungite despre un subiect sau altul.

„Acești mulți de <2> din anul acesta înseamnă emoție” – spune Clarissa Damian. „Oamenii vor fi extraordinari de emotivi și vor tinde să se implice emoțional în orice situație, în orice scenariu, asta mult mai mult decât până acum”.

Fețele lui 2022

Orice lucru ar avea două fețe, chiar și în numerologie. Astfel, anul 2022 are o vibrație pozitivă și una negativă. Partea negativă s-ar referi tocmai la gestionarea emoțiilor, care riscă să se transforme în agresivitate, în loc de armonie, dacă atenția nu este sporită. „Ăsta este marele pericol al acestui an” – a adăugat Clarissa.

„Cine nu știe să gestioneze toată emotivitatea din viața lui și cum să răspundă emoțional la ceea ce vede ca scenariu în exteriorul său va transforma instantaneu toată această tensiune în agresivitate, care va amplifica o întreagă atmosferă la nivel mondial” – subiniază Clarissa Damian.

Cei doi atrag atenția și spun că anul acesta ar urma să mai aibă loc încă două conflicte și încurajează la o mare grijă asupra oamenilor din jur care pot stinge sau aprinde și mai tare un anumit subiect delicat. „În ultimii 15 ani, în fiecare an, au fost cel puțin trei conflicte pe glob în fiecare an” – observă Cristian Terran.

Când se vor opri tensiunile?

Anul 2020, an carmic din punct de vedere numerologic, ar fi responsabil cu plățile karmice pentru întreaga umanitate. Încă din anii anteriori, tensiunile ar fi crescut, iar conflictul dintre dezvoltare spirituală și tendința atașamentului față de tot ce ține de lumea materială, adică consumerismul, s-ar fi amplificat.

„Din 2020, caruselul a început să se miște cu o viteză neobișnuită” – susține Cristian Terran. „Această mișcare nu se va opri prea curând pentru că, dacă se va întâmpla asta, vom fi zdruncinați, potrivit inerției. Oprirea tensiunilor va avea loc când doar una din părți va câștiga. Cele două părți sunt umanitatea și omenirea. Omenirea este turma, majoritatea care face lucrurile la fel, iar umanitatea este acea parte din întreg care simte și gândește cu detașare”.

Estențial în perioada următoare ar fi să ne adaptăm situațiilor complicate din exterior, pregătindu-ne din interior, după spusele celor doi. Această adaptare nu s-ar referi la plecarea capului sau la vreo supunere, ci la adoptarea unor decizii pertinente după ce am vizualizat corect datele problemei.

Emisiunea “Golden Hour”, moderată de Jessie, se difuzează de luni până joi, la Gold FM, de la ora 18. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe pagia de Facebook Radio Gold FM România.

sursă photo: Facebook / Clarissa Emanuela Damian


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background