Angajat al BBC publică pe Facebook un grav discurs de ură împotriva albilor și evreilor

Postat de pe 5 februarie 2024

Dawn Queva, un coordonator senior care sprijină echipa de programare de la BBC Three, a scris pe facebook o serie de mesaje de ură care atacă „albii” si comunitatea evreiasca, scrie The Telegraph 

Un angajat senior al BBC i-a catalogat pe evrei drept „nazi”, pe albi drept „paraziți” și a descris Marea Britanie drept țară „bigotă”, într-un șir de postări pe rețelele sociale.

BBC a fost informată despre declarațiile făcute online de Dawn Queva care este coordonatoare de programare la BBC Three, potrivit profilului ei online.

Postările făcute pe pagina ei de Facebook includ numirea evreilor „paraziți ai apartheidului nazist” care au finanțat o „holohoax”.

Postările ei atacă în mod repetat oamenii albi, numindu-i „virus” și „specii invadatoare mutante”.

Queva, a cărei locație este listată ca Londra pe profilul ei Linkedin, desemnează, de asemenea, Marea Britanie drept țară  „bigotă” și care a comis „genocid” și susține că europenii albi sunt „paraziți recesivi de melanină”.

Postările vin după ce Tim Davie, directorul general al BBC, a organizat o sesiune de „ascultare” pentru preocupările personalului în urma izbucnirii conflictului Israel-Hamas , care i-a determinat pe unii angajați evrei să depună plângeri oficiale despre antisemitism .

Postările lui Queva au fost făcute sub numele Dawn Las Quevas-Allen pe Facebook, dar are aceeași poză de profil ca și profilul ei obișnuit, iar revista comercială Deadline raportează că identitatea ei a fost confirmată.

„Sinagoga lui Satana”

Ea a lucrat anterior cu Disney și UKTV, conform profilului său Linkedin.

Postarea doamnei Queva a făcut numeroase referiri la presupusele origini ale poporului evreu, susținând că aceștia nu sunt cu adevărat evrei, ci o „sinagogă a cabalei Satanei.

Un post susține că familia Rothschild „și-a finanțat propria holohoax”, iar un altul că Israelul încearcă să „sterilizeze definitiv și forțat femeile de culoare fără știrea sau consimțământul lor”.

Câteva dintre multele postări ale doamnei Queva se referă la Marea Britanie ca „UKKK”, într-o aparentă referire la Ku Klux Klan.

Alte postări afirmă că oamenii albi au perturbat ordinea naturală a planetei și că ei sunt „o rasă barbară, însetată de sânge, rapace, criminală, hoț genocid, parazit deviant”.

Queva a fost contactată pentru a comenta postările ei.

„Nu comentăm despre membrii personalului individual și avem procese bine stabilite și robuste pentru a gestiona astfel de probleme. Nu tolerăm antisemitismul, islamofobia sau orice formă de abuz și luăm în serios aceste acuzații și luăm măsurile disciplinare adecvate ori de câte ori este necesar.” a spus BBC

„Toți aici sunt nefericiți”

Telegraph a raportat recent că grupuri de angajați evrei de la BBC au depus plângeri pentru presupusul antisemitism la locul de muncă.

Personalul s-a plâns de utilizarea rețelelor sociale de către Gary Lineker și de acoperirea de către corporație a conflictului din Gaza, potrivit surselor de la postul de radiodifuzor.

Unul dintre cei 22 de angajați care au depus plângeri oficiale a spus că personalul evreu „luptă peste tot” și „toată lumea de aici este nemulțumită”, adăugând că preocupările legate de antisemitism au fost „întâmpinate cu indiferență sau cu o ridicare din umeri de către conducere”. .

sursă: The Telegraph 


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background