Andrei Gușă: La sectorul 1 va câștiga George Tuță, urmat de Clotilde Armand și Ramona Bruynseels. Vanghelie îi bate pe “Piedoni” la 5, Vigheciu iese pe 3.

Postat de pe 26 aprilie 2024

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Dincolo de propagandă”, difuzată la Radio Gold FM, Andrei Gușă a făcut un top al candidaților la primăria Sectorului 1 și al celor de la primăria Sectorului 5.

Sondajele nu reprezintă un reper după care să ne ghidăm alegerea anul acesta, pentru că se vede clar că rezultatele se dau în funcție de interesele celui care le-a comandat. La Sectorul 1 candidează Clotilde Armand, Liviu Negoiță (avocat, fost primar al Sectorului 3 din partea PD-ului), George Tuță (liberal, absolvent al ASE), Mircea Andrei și Ramona Bruynseels (lidera organizației de femei a AUR). Sectorul 1 a fost devastat complet sub conducerea lui Clotilde Armand, care pare că a irosit sau și-a însușit banii de la buget, pentru că altfel nu se explică mizeria din sectorul condus de ea.

Domnul Tuță are sprijin și din partea PSD, și din partea PNL și, informal, și din partea SRI-ului (pentru că a fost șef de cabinet al lui Eduard Hellvig), nu e foarte cunoscut, dar nici nu are notorietate negativă. Au intrat doi candidați independenți în luptă, adică Mircea Andrei și Liviu Negoiță, care nu au șanse să câștige, și e posibil să fi fost convinși să candideze ca să se retragă ulterior și să-i lase voturile lui Tuță. Atunci cred că Tuță, fără cei doi, care mi-e greu să cred că vor înainta prea mult în campanie, va câștiga la Sectorul 1. Clotilde o să aibă scor bun, dar va pierde, situându-se pe locul 2. Iar pe locul 3, din păcate, va fi Ramona Bruynseels”, a explicat Andrei Gușă.

La Sectorul 5, situația e mai simplă. Candidează Adrian Vigheciu, susținut de coaliția PSD-PNL, care pare că a fost pus să candideze de PSD, în înțelegere cu Piedone, pentru ca fiul lui, Vlad Popescu Piedone, să câștige primăria. Mai candidează un membru de la USR, care nu este prea cunoscut, și, din păcate, nici AUR-ul nu are un candidat puternic. Surpriza este că și Marian Vanghelie și-a anunțat candidatura și asta va strica jocurile făcute până acum, pentru că acesta a mai fost primar la Sectorul 5 și știe administrație. „La Sectorul 5, Vanghelie îi bate pe Piedoni. Vlad Popescu Piedone se va clasa pe locul al doilea, în baza notorietății tatălui său și probabil că pe 3 va fi Adrian Vigheciu, care parcă face orice să rămână într-un con de umbră, tocmai pe o posibilă înțelegere între PSD și Cristian Popescu Piedone”, a fost topul final pentru Sectorul 5, exprimat de Andrei Gușă.

Emisiunea „Dincolo de propagandă”, moderată de Andrei Gușă, poate fi urmărită live în fiecare vineri începând cu ora 13 pe Facebook Radio Gold FM, dar și pe platforma goldtv.ro. Înregistrările integrale pot fi vizionate pe goldtv.ro, dar și pe pagina de Facebook a postului de radio, Radio Gold FM.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background