Andrei Diaconu, consultant spiritual, dezvăluie ce ritual trebuie neapărat făcut în ultima zi din an ca să ne meargă bine în 2023!

Postat de pe 6 decembrie 2022

Autor: Oana-Medeea Groza

În cadrul emisiunii „Golden Hour cu Jessie”, moderată de Jessie Baneș la Radio Gold FM, Andrei Diaconu, consultant spiritual, a vorbit despre ce ne rezervă anul 2023. La ce să ne așteptăm de la noul an? Ce ritualuri să facem ca să aducem prosperitatea în viața noastră? Toate acestea au fost dezvăluite de Andrei Diaconu în exclusivitate pentru Radio Gold FM.

Postul e înțeles greșit de tot mai mulți oameni!

Emisiunea a debutat cu câteva sfaturi oferite de Andrei Diaconu pentru postul Crăciunului pe care românii creștini se străduiesc să-l respecte cu sfințenie. În pofida pioșeniei de care dă dovadă poporul român și deși perioada sărbătorilor scoate tot ce e mai bun și mai frumos din om, se pare că oamenii au început să privească această manifestare a bunătății ca pe o competiție, ceea ce îi diminuează din semnificație și din esență. Postul a devenit foarte comercial. „Este total greșit! De ce să fii bun doar de sărbători? De ce să nu fii bun și pentru tot restul anului?”, a punctat Andrei Diaconu.

„Postul este o echilibrare între mental, spiritual și trupesc! Dacă acestea trei nu se calibrează, atunci nu mai e post!”, a explicat Andrei Diaconu. Acesta recomandă să găsim un echilibru și ne-a îndemnat să facem gesturi frumoase, să iertăm, atât pe cei din jur, cât și pe noi înșine, și mai ales să existe o constanță în ceea ce facem pe tot parcursul anului.

Manipularea este doar o distragere de la realitate

Apropo de „taxa pe soare” pe care au impus-o dragii noștri guvernanți, Andrei Diaconu a menționat că ne îndreptăm spre un colaps financiar fantastic, pentru că am vândut cam tot ce se putea vinde și ni se fură în continuare și puținul pe care îl mai avem. Toate aceste măsuri aberante și toate aceste știri alarmante sunt un soi de teste care să ne distragă atenția de la lucrurile cu adevărat importante care se întâmplă în jurul nostru. „Manipularea ține oamenii în starea de frică, teamă pentru ziua de mâine, de ce se va întâmpla, îndepărtându-i astfel de prezent”, a spus Andrei Diaconu. Așa se face că apar tot felul de măsuri ciudate despre care nu știm nimic și nici nu ne dăm seama cum de s-au impus. Andrei Diaconu a atras atenția că, pentru a putea depăși aceste schimbări energetice majore care se petrec, trebuie să păstrăm spiritul pe care ni-l inspiră perioada sărbătorilor de iarnă.

Sunt energiile de pe finalul anului benefice?

Andrei Diaconu a spus că, la nivel personal, fiecare dintre noi poate să-și creeze propria stare de spirit, jonglând astfel cu energiile personale. Cu toate acestea, următoarele trei luni (decembrie, ianuarie și februarie) reprezintă o perioadă încărcată de energii negative. „Va fi o perioadă în care lumea va experimenta foarte multe stări: depresie inexplicabilă, stări de somnolență, confuzie, conflicte, accidente stupide etc. Asta este amprenta energetică a acestor trei luni. La nivel global, însă, este o perioadă de stagnare. Nu se va întâmpla nimic foarte semnificativ”, a dezvăluit Andrei Diaconu.

Pentru a gestiona corespunzător acest context nefavorabil, consilierul spiritual a sugerat să distingem foarte clar dacă stările prin care trecem sunt ale noastre și vin din ființa noastră sau dacă preluăm cumva energia negativă emanată în jur. După aceea, se recomandă rugăciunea, meditația, plimbările în natură sau orice activitate care să ne scoată din starea respectivă.

Ritualuri pentru prosperitate

Pentru că tot este zi de sărbătoare, Sfântul Nicolae, Andrei Diaconu a zis că în această perioadă ar fi bine să ne rugăm pentru ca micuții să fie protejați anul viitor de orice energie negativă: „pur și simplu aprindem o lumânare albă și-l rugăm pe Sf. Nicolae să aibă grijă de noi și de familiile noastre”. Aceeași zi este foarte benefică pentru ca cei care își doresc să aibă copii și nu au reușit până acum să ceară acest lucru: „ar fi bine să aprindeți 7 lumânări albe, să le așezați în formă de cruce, să scrieți intenția voastră pe o foaie și să o lăsați sub aceste lumânări între ora 10 și 11 seara. Foaia trebuie păstrată și pusă fie într-o carte de rugăciuni, fie în spatele unei icoane”, a sfătuit Andrei Diaconu.

Pentru finalul de an, putem să folosim un ritual care să ne ajute să scăpăm de lucrurile negative. Pur și simplu este nevoie de o foaie pe care să trecem toate lucrurile la care vrem să renunțăm și  trebuie să o ardem în ultima zi a anului, rostind „Așa cum arde această hârtie, așa să ardă și toate defectele mele”. Pentru dorințele pe care ne-am propus să le împlinim în noul an, putem să scriem pe o foaie, la prezent și la afirmativ, tot ceea ce ne dorim să se întâmple în noul an, luăm 9 lumânări albe pe care le așezăm în formă de cruce pe acea foaie și le lăsăm să ardă complet. Foaia trebuie să rămână la noi în noaptea dintre ani, însă este nevoie să o ungem cu puțin mir și să așezăm pe ea trei foi de dafin și trei boabe de tămâie. O altă recomandare, de data aceasta pentru a purifica locuința, ar fi să punem sare sub fața de masă. Totodată, de pe masa de Crăciun nu trebuie să lipsească trei crenguțe de brad care să stea în jurul unei lumânări roșii.

Chiar în ziua de Revelion, Andrei Diaconu a recomandat să avem asupra noastră 3, 5 sau 7 bancnote care să conțină cifra 1, să purtăm roșu, care este simbolul dragostei, însă nu sub orice formă! Trebuie să avem la noi trei petale de trandafir roșu pe care să le ținem în dreptul inimii. Acest ritual special, însoțit de manifestarea clară a intenției de a găsi partenerul potrivit, va aduce iubirea în viața voastră.  

Previziuni pentru anul 2023

Andrei Diaconu a declarat că anul 2023 va semăna destul de mult cu anul 2022 și va reprezenta o perioadă de stagnare. „Sunt niște conflicte care se plămădesc și când spun asta mă refer la explozia ce o să aibă loc în ceea ce privește războiul ăsta care nu s-a terminat și care va continua. Sunt șanse foarte mari să se extindă chiar până în Polonia și Republica Moldova. Se tot vehiculează că Putin va păți ceva. Și eu sunt de părere că anul viitor nu va mai fi printre noi, dar până atunci poate să facă destule ravagii. În schimb, nu văd un pericol real al unei bombe nucleare”, a declarat Andrei Diaconu în cadrul emisiunii.

Totodată, se recomandă să nu ne facem planuri pe o perioadă mai îndelungată de 6 luni, pentru că trăim vremuri foarte schimbătoare și atunci este foarte posibil să ni se strice planurile din cauza unor evenimente neprevăzute. În perioada următoare, ne vom confrunta cu un val foarte mare de viroze, cei mai afectați fiind copiii. Andrei Diaconu a avertizat că 2023 va fi anul restricțiilor, pentru că vor fi tot felul de limitări în domeniul energiei, cel alimentar, cel al turismului ș.a.m.d. În 2024-2025, Andrei Diaconu prevede apariția unui nou virus mult mai violent care vine ca o plată karmică pe care planeta trebuie să o facă. De asemenea, ne vom confrunta cu cea mai mare criză financiară la nivel global de până acum, resimțită cel mai mult în vara anului viitor. Vor apărea și din ce în ce mai multe morți ciudate.

Cu toate acestea, România va fi cumva ferită de toate relele cu care se va confrunta restul planetei și aici se vor găsi resursele necesare pentru ca oamenii să ducă o viață cât de cât normală.

Emisiunea „Golden Hour”, moderată de Jessie Baneș, se difuzează de luni până joi, de la ora 18, la Radio Gold FM, frecvența 96.9 Mhz. Înregistrările complete pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background