Andreea Raicu la Golden Hour cu Jessie: noile proiecte, rafinamentul și drumul spre fericire

Postat de pe 3 noiembrie 2022

Autor: Oana-Medeea Groza

Andreea Raicu, fostă prezentatoare TV, antreprenoare și om cu suflet cald și cu influență în social media, a fost invitată în emisiunea „Golden Hour cu Jessie”, prezentată de Jessie Baneș la Radio Gold FM, și a vorbit cu multă sensibilitate și rafinament despre noile sale proiecte, printre care se numără lansarea propriului magazin, despre tendințele din lumea modei, despre eleganță și despre cheia unui stil de viață potrivit, care să ne aducă mai aproape de fericire.

Lansarea concept store-ului Andreea Raicu

Se pare că renumita Andreea Raicu va încheia anul acesta cu multe proiecte frumoase și multe realizări inedite. Printre acestea se numără lansarea oficială a magazinului personal. Totodată, vedeta își propune să lanseze noi produse din colecția de toamnă, dar și o agendă mult așteptată, proaspăt ieșită de la tipar.

„Lansăm oficial magazinul pe care l-am deschis în urmă cu 3 săptămâni! Este un concept store pe care l-am creat în jurul a tot ceea ce am realizat de-a lungul timpului și e un loc în care îmi doresc foarte tare să mă întâlnesc cu comunitatea mea și aceasta să aibă parte de o experiență în care să se liniștească”, declară Andreea Raicu.

Lucrurile nu au fost din prima simple! Andreea Raicu a trecut prin tot felul de provocări înainte ca showroom-ul să ajungă la varianta visată

După cum spune Andreea Raicu, majoritatea oamenilor care vor să facă un nou pas în viața sau afacerile lor se gândesc cel mai și cel mai mult la partea plină a paharului, la rezultatele frumoase la care urmează să ajungă, și mai puțin la ce eforturi implică întregul proces. „Transformările aduc cu ele foarte multă incertitudine, disconfort, stres, anxietate și vin la pachet cu imprevizibilul”, punctează Andreea Raicu. „Transformarea aceasta mi-a depășit complet toate așteptările”, spune Andreea Raicu, sugerând că s-a depus foarte multă muncă înainte pentru ca brand-ul său să ajungă la calitatea și aspectul dorite.

Eleganță emanată prin toți porii

Andreea Raicu mărturisește că a avut o pasiune pentru haine și eleganță dintotdeauna; e parte din firea sa. Pe de-o parte, vedeta mărturisește că a moștenit atracția pentru frumos din familie, căci mama și mătușile ei, în general toate rudele de pe partea feminină, i-au insuflat acest simț estetic, manierele, bunul gust și eleganța. Pe de altă parte, și cariera în televiziune a adus un aport la adoptarea unei discipline și la dorința permanentă de a arăta impecabil.

„Ne-am propus să le facem pe femei să se accepte, să se descopere și să se simtă foarte frumoase în pielea lor! Ne dorim ca femeile să aibă curajul să-și îmbrățișeze feminitatea!”, subliniază Andreea Raicu.

Care sunt tendințele vestimentare pentru Revelionul acesta?

Andreea Raicu dezvăluie secretul rafinamentului pentru orice tip de eveniment:

„Tendința principală ori de câte ori ne alegem o ținută trebuie să fie să ne simțim bine în ea și să ne definească!”

Designer-ul dezvăluie că tendința sezonului este mai puțin relevantă, pentru că este mult mai importat să ne simțim bine: „Am văzut multe femei care urmează tendințele și care se chinuie și se simt încorsetate în niște rochii care, deși sunt frumoase, ori nu se potrivesc, ori nu le lasă să se relaxeze”.

Social media și influența asupra trend-urilor din rândul tinerilor

Social media și noile tendințe care-și fac ușor, ușor loc în societatea zilelor noastre influențează foarte mult generațiile tinere… și nu neapărat în bine. Deși fiecare dorește să se manifeste într-un anumit fel care să-l facă să fie unicat, totuși unele stiluri vestimentare sunt exagerate. Andreea Raicu atrage atenția că: „nu trebuie să mergem cu valul, unde se duce toată lumea, pentru că, de cele mai multe ori, acea direcție este greșită”. Tendința exagerată de a imita te face să uiți cine ești tu cu adevărat și să te pierzi în alți oameni, potrivit Andreei Raicu. Ceea ce prezintă social media este o realitate distorsionată, unde totul este frumos și pozitiv, dar asta și pentru că de mici am fost învățați să ne ascundem durerea.

Principii pentru redobândirea fericirii

Așa cum este firea umană, și Andreea Raicu a trecut prin momente de rătăcire și a simțit nevoia să facă o schimbare radicală în viața sa. Așa a pornit pe drumul spre regăsirea sinelui. „Am vrut să descopăr care este adevărul meu! Pentru că am trăit o perioadă în care voiam să fiu plăcută de ceilalți cu orice preț și am realizat că nu-mi face bine. Mi-am promis să caut totdeauna adevărul meu, pentru că doar așa poți trăi o viață autentică”, mărturisește Andreea Raicu.

Drumul spre fericire și spre a trăi în perfectă armonie cu valorile sinelui este o călătorie continuă și dificilă, dar și rezultatele sunt pe măsură. Cheia este să ne canalizăm atenția pe bunăstarea personală, să facem mișcare, să ne alimentăm cum trebuie și să avem grijă în ce ne investim energia.

Emisiunea „Golden Hour”, moderată de Jessie Baneș, se difuzează de luni până joi, de la ora 18, la Radio Gold FM, frecvența 96.9 Mhz. Înregistrările complete pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background