Medicii răspund pentru gafele din plandemie. Creșterea URIAȘĂ a deceselor din UK

Postat de pe 3 noiembrie 2022

Autor: Oana-Medeea Groza

După toată mascarada cinică și brutală din timpul pandemiei de Covid, a venit și timpul decontărilor, iar unii medici deja au început să fie trași la răspundere. Despre asta s-a discutat în cadrul emisiunii „Scamatoriile Iosefinei”, moderată de Iosefina Pascal la Radio Gold FM.

Jurnalista Iosefina Pascal anunță la începutul emisiunii că începe răspunderea penală în cazul medicilor care au acționat foarte prost în pandemie și că au ajuns în media mainstream informații despre creșterea uluitoare și inexplicabilă a deceselor, în special în Marea Britanie.

Se pare că deja „șapte medici sunt cercetați penal pentru ucidere din culpă”, după cum informează Iosefina. Jurnalista adaugă: „Firește, oricine beneficiază de prezumția de nevinovăție, doar că în acest caz faptele sunt mult prea clare. Oare procurorii sunt conspiraționiști? Cum să-i  judeci pe acești medici, pe acești eroi doar pentru că au omorât un pacient?”. The Atlantic cere amnistie pentru tot ce s-a spus sau  întâmplat în pandemie. Așa ceva nu e posibil! În urma tuturor măsurilor abuzive și total aberante unii oameni au plătit cu viața, cu libertatea, alții au sărăcit și majoritatea au trăit cu teama în suflet zi de zi.

Jurnalista amintește doar câteva exemple de cazuri în care pacienții au murit din cauza lipsei accesului la asistență medicală, pacienți oncologici care stăteau la coadă în frig, așteptând rezultatele  testelor, pacienți care nu se puteau opera, deși erau urgențe, cazuri de viață și de moarte.

„Cine răspunde pentru pacienții operați de la Foișor care au murit după ce au fost transferați în toiul nopții la ordinul lui Arafat și Voiculescu?”, întreabă Iosefina retoric, subliniind gravitatea abuzurilor din pandemie și oferind unul dintre cele mai evidente și dureroase exemple de cazuri care s-au întâmplat la noi în țară. „Există viață și după pandemie!” afirmă jurnalista, iar „medicii vor răspunde, vor răspunde cei care au aplicat protocoale și legi absurde, cei care au dat amenzi ilegale, toți aceia care au atentat la integritatea fizică, psihică, materială a cetățenilor”.

Creșterea uluitoare a mortalității și decesele subite din Marea Britanie

În contextul efectelor tragice ale acestui simulacru de pandemie se înregistrează o creșterea uriașă a deceselor în Marea Britanie, anunță Daily Mail, în cel puțin trei articole. În plus față de asta, publicația vorbește despre cum virusul a ‘scăpat‘ din laborator printr-un filtru de aer stricat.

The Telegraph anunță că sistemul sanitar din Marea Britanie se confruntă cu o criză majoră, asta pentru că s-a înregistrat un număr de decese cu mult mai mare decât cele consemnate în anii precedenți. „Ce pot fi astea? Să fie cumva morțile subite care au legătură cu vaccinarea? Nuuu, în nici un caz…”, comentează, ironic, Iosefina. Orice alt lucru poate fi un motiv, sarcasmul, grădinăritul, dar în nici un caz vaccinul. Asta e deja propagandă kremlinistă, după cum punctează cu aceeași ironie jurnalista.

Emisiunea „Scamatoriile Iosefinei”, prezentată de Iosefina Pascal, se difuzează de luni până joi de la ora 16, la Radio Gold FM. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background