Andreea Lovin la Golden Hour cu Jessie: Previziuni pentru prima parte a lunii noiembrie

Postat de pe 2 noiembrie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Golden Hour cu Jessie”, moderată de Jessie Baneș la Radio Gold FM, astrologul Andreea Lovin a prezentat care sunt previziunile astrale pentru începutul lunii noiembrie (1-15 noiembrie).  

Pentru Berbec se va activa casa resurselor la comun și norocul în plan financiar. Berbecii vor avea tendința de a explora aspectele mai profunde ale relațiilor și vor căuta să-și gestioneze resursele într-un mod cât mai eficient.

Taurii vor pune accent pe relații, parteneriate și colaborări. Astrologul Andreea Lovin i-a sfătuit pe nativii Taur să fie mai înțelegători și mai diplomați. Fiți atenți la posibilitatea unor schimbări sau conflicte în relația de cuplu.

Pentru Gemeni, accentul pică pe sănătate, muncă și rutină. Gemenii pot să-și facă niște analize, să vadă dacă într-adevăr la locul de muncă este totul perfect, pentru că s-ar putea să apară niște tensiuni. Există posibilitatea apariției unor schimbări neașteptate.

În cazul Racului se activează domeniul creativității, al divertismentului și al relațiilor romantice. Pot apărea preocupări legate de copii. Este timpul pentru voi să vă explorați hobby-urile și să fiți deschiși la noi interacțiuni.

Pentru Leu este o concentrare mai mare asupra casei și familiei și posibil și asupra casei tatălui. E posibil să apară tensiuni în casă, pentru că Luna Nouă în Scorpion este dificilă. Vă veți supăra ușor.

La zodia Fecioară accentul pică pe comunicare, învățare și pe relația cu rudele sau cu cei apropiați. Pot apărea secrete pe care le puteți descoperi. S-ar putea să vă gândiți să vă luați o mașină nouă.

Pentru cei născuți în zodia Balanță, apare o concentrare mai mare asupra finanțelor și pe resursele personale. Luna Nouă le dă idei despre noi valori, despre ceea ce e valoros cu adevărat pentru ei.

Pentru Scorpion, accentul se pune pe propria identitate, se accentuează mult imaginea personală. E bine ca Scorpionii să atragă în viața lor acele lucruri pe care și le doresc, însă atenție din nou să nu vă supărați, să nu fiți tensionați. Va putea apărea și dorința de a începe o nouă etapă în viața voastră.

La Săgetător există o mai mare concentrare pe latura spirituală, pe latura de subconștient, odihnă, meditație. Poate că vreți să stați singuri. Vor apărea schimbări profunde în viața voastră interioară sau spirituală, în practicile spirituale.

Capricornii se vor concentra pe latura socială. Poate apărea dorința de a vă implica mai mult în comunități sau grupuri sociale. Vă veți face noi prieteni care vor contribui cu adevărat la evoluția voastră.

În cazul Vărsătorilor, accentul se pune pe carieră, reputație și statut social. Veți lua în considerare un nou început de carieră.

Pentru Pești, accentul cade pe călătorii, pe învățare, pe perspective spirituale și filozofice. Dacă vreți să călătoriți, aveți grijă. Andreea Lovin vă recomandă să vă așteptați să apară mici schimbări de plan.

Emisiunea „Golden Hour”, moderată de Jessie Baneș, se difuzează de luni până joi, de la ora 18, la Radio Gold FM, frecvența 96.9 Mhz. Înregistrările complete pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background