Amanți și cifre. Numerologul Eduard Agachi, la GOLD FM

Postat de pe 15 februarie 2022

Autor: Adrian Lambru

Numerologul Eduard Agachi a declarat în cadrul emisiunii „Golden Hour”, de la GOLD FM, că: „Cifra de destin este foarte reprezentativă în viața unui om, chiar și atunci când vine vorba de triunghiuri amoroase”.

Cifra de destin este foarte ușor de aflat. Acest lucru se face prin adunarea fiecărei cifre din data de naștere, exceptând ora și minutul, până se ajunge la o valoare simplă încadrată între 1 și 9. Cifra de destin ar analiza viața omului la modul global, potrivit numerologului Eduard Agachi, și este foarte reprezentativă. Se poate descrie până la 75% din parcursul omuluiîn viață.

Cifrele, dragostea și amantlâcul

„O persoană cu cifra de destin 1 este depistat foarte greu când vine vorba de triunghiuri amoroase” – susține Eduard Agachi. „Ei aleg cu mare grijă și precizie fiecare pas pentru că se pricep foarte bine să ascundă laturile care nu le convin din viața lor și nu ai nicio șansă să-i descoperi”. În cazul cifrei 2, aici ar fi vorba de atașament, iubire și compasiune. Acești oameni se pot îndrăgosti extrem de ușor și ar avea posibilitatea să fie ademeniți în anumite conjuncturi mai puțin favorabile.

„Cifra 3 nu stă într-un singur loc. E greu să mențină o relație pe tot parcursul vieții, iar căsniciile tradiționale, convenționale nu îi caracterizează deloc pe oamenii cu această cifră de destin” – susține numerologul. „Ei au nevoie să atragă mereu parteneri noi, iar tentația de căutare continuă există cu desăvârșitre”. La cifra 4, la fel ca în cazul lui 2, ar fi vorba de romantism și sigurană: „Este un doi ridicat la pătrat, deci cu cât mai mult, cu atât mai bine. Cât mai multă afecțiune, iar când partenerul nu oferă asta, mari șanse să caute în altă parte”.

Cifra de destin 5 ar fi caracterizată de instabilitate, potrivit numerologului: „Aici chiar vorbim de aventuri numeroase”. Cei cu această cifră au mari șanse să fie amanți sau să aibă amanți. În schimb, despre 6, aceștia ar fi oamenii de casă, care ar dori mereu afecțiune și dragoste, pe care le oferă la rândul lor.

7, ca cifră de destin, ar fi aceea care nu s-ar simți bine să-și arate romantismul în văzul tuturor. Aceștia ar prefera intimitatea și spațiul artistic pentru afișarea iubirii: „O poate face prin poezie, prin artă plastică, prin lucruri de acest gen. În intimitate, în largul ei, cifra 7 poate fi romantică și afectuoasă, dar nu și în societate”. Când vine vorba de cifra 8, posesivitatea ar fi cea care i-ar descrie pe deplin: „Sunt cei care caută întotdeauna să domine și să stăpânească, fie că vorbim de una sau două persoane”.

„Cifra 9 se dedică foarte mult” – spune Eduard Agachi. „Important pentru ei este să mențină un echilibru sănătos și să trăiască într-o bulă creată de ei. Sunt persoane foarte romantice, însă este posibil să nu ia în considerare realitatea concretă. Pot să-și imagineze o poveste foarte frumoasă din care, de obicei, au de pierdut”.

Emisiunea “Golden Hour”, moderată de Jessie, se difuzează de luni până joi, la Gold FM, de la ora 18. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe pagia de Facebook Radio Gold FM România.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background