Alexandra Păcuraru, miting pașnic pentru salvarea mitropolitului Mihail Jar

Postat de pe 5 decembrie 2023

Alexandra Păcuraru a descins din nou la ambasada Ucrainei. Miting pașnic pentru salvarea mitropolitului Mihail Jar

Alexandra Pacuraru a descins din nou la ambasada Ucrainei, alături de mai mulți oameni ai bisericii, și cere sprijin pentru preoții, călugării și toți românii prigoniți din țara lui Zelenski. Prin acest miting pașnic, moderatoarea emisiunii România Suverană trage un semnal de alarmă și face apel la autoritățile din Ucraina. 

„Bun găsit dragii mei. Și de această dată mă aflu în fața Ambasadei Ucrainei. Am iesit sa protestez pașnic pentru mitropolitul Mihail Jar, românul nostru care astăzi este în Ucraina în sala de judecată. Îmi doresc din toată inima să ne unim în rugăciune și politicienii noștri să facă și o faptă bună să trimită apărare mitropolituui Jar, să știm că este apărat și ocrotit și drepturile lui vor fi respectate, drepturile lui la credință și la viață.  

De mitropolitul Mihail depind ca de aer peste 580 de copii, dacă se întâmplă ceva cu părintele Jar atunci acești copii vor avea de suferit. Suntem aici toți, cu inima română. Ne-am rugat, ne-am unit  în rugăciune. Sunt convinsă că și cei de acasă care nu au putut să vină fizic să fie alături de noi ăși doresc ca părintele mitropolit Jar să fie eliberat din instanța de judecată din Ucraina și drepturile la credință ale românilor ortodocș să nu mai fie călcate în piciore.

După ce dau această intervenție în direct mă voi duce la poarta ambasadei și voi solicita frumos să ne primească la un dialog sau să vină domnul ambasador aici să vorbească cu mine sau cu mulțimea. Nu vrem altceva decât să ni se respecte românii, să ni se respecte călugării, preoții și dreptul lor la credință să nu fie călcat în picioare de bocancii armatei ucrainere.

Dragii mei, am arătat că suntem de fiecare dată solidari atunci când timpurile au fost mai dure cu ceilalți străini. Haideți să fim toți uniți în cuget și-n simțim și să fim în asentimentul celor care suferă și au nevoie de susținerea noastră”, a spus Alexandra Păcuraru din fața Ambasadei Ucrainei.

sursă: realitatea.net


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background