Alexa: Ciolacu, dacă nu iese la bătaie, inclusiv contra lui Iohannis, este mort politic!

Postat de pe 25 ianuarie 2024

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă” de joi, prezentată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM, jurnalistul Liviu Alexa a vorbit despre problemele PSD, „dragnizarea” lui Ciolacu și cum îi atacă pe pesediști garda pretoriană a lui Iohannis.

Declinul lui Liviu Dragnea a început în momentul în care i-a luat la țintă pe colegii de partid și când a început să devină paranoic cu privire la oamenii care complotau împotriva sa. Dragnea a fost pus la pământ cu ajutorul serviciilor secrete. În viziunea lui Liviu Alexa, Marcel Ciolacu se „dragnizează” mai repede decât se aștepta, suferă de o „umflare” a capului timpurie, ascultă de consilieri și de servicii. Reamintim aici episodul în care Ciolacu i-a amenințat pe un anume Sorin și o anume Odette din industria jocurilor de noroc, afirmând cu fermitate că le va închide prăvălia, toate acestea ca să se uite de problemă și să nu se întâmple, de fapt, nimic. Au trecut cel puțin 80 de zile de când Ciolacu nu a luat nicio măsură referitor la această problemă. Pleiada de consilieri ce-l însoțește pe Ciolacu ar trebui asumată pe față de către premier.

Suprapus „dragnizării” lui Ciolacu, are loc și un proces de „dăncilizare”, ceea ce Liviu Alexa a explicat ca fiind crearea unei găști de consultanți lipsiți de calități și cu un trecut îndoielnic. Cum Dăncilă l-a avut pe Ică Voinea, așa îl are acum Ciolacu pe Miron Mitrea. Ciolacu i-a adus înapoi pe toți trădătorii din PSD, care acum vor sări la gâtul lui, așa cum a pățit și Viorica Dăncilă. Singura șansă a lui Ciolacu este să prindă curaj și să iasă la bătaie, inclusiv cu președintele Klaus Iohannis.

Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, poate fi urmărită de luni până joi, pe Radio Gold FM, începând cu ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background