Adrian Severin: „Iohannis și Ciucă luptă cu democrația din România”

Postat de pe 22 octombrie 2021

Autor: Adrian Lambru

Fostul politician Adrian Severin a declarat în cadrul emisiunii “Ce-i în Gușă, și-n căpușă” de la Gold FM că: „Klaus Iohannis și păpușarii lui nu luptă cu pandemia, ci cu democrația”.

În contextul desemnării generalului Nicolae Ciucă pentru postul de prim-ministru, Adrian Severin este de părere că „vine un militar fără onoare, care este agreat pentru că gestionează bine fondurile adunate din banii contribuabilior români. Banii aceia satisfac apoi interesele unor corporații care nu sunt românești.”.

„Faptul că acest militar a venit este în logica lucrurilor” – a adăugat fostul politician. „Statele Unite nu îl voiau pe Dacian Cioloș, un om al Franței, în România, aici la gurile Dunării. De aceea s-au impus și au venit cu omul lor”.

Adrian Severin susține că Președintele Klaus Iohannis s-ar lupta cu democrația, neacceptând să colaboreze cu Partidul Social Democrat, cel mai mare partid din Parlament. „Președintele republicii, dacă nu vrea să fie judecat cândva pentru lovitură de stat, trebuie să cheme acum la guvernare pe cel mai mare partid.”.

Posibilele ilegalități ale lui Nicolae Ciucă care nu apar în CV

Potrivit lui Adrian Severin, generalul propus acum pentru funcția de premier al României ar fi încălcat în trecut Constituția României: „În 2019, când a acceptat să continue să dețină funcția de Șef al Statului Major al Apărării, a făcut-o nerespecând reglementările Constituției în vigoare. Asta arată disponibilitatea dumnealui de a sfida ordinea de bază a statului român”.

„Pe lângă acest lucru, Nicolae Ciucă crede că poate să fie lider doar mituind oameni din cel mai înalt nivel al României” – susține Adrian Severin. „Căci dăruirea de foloase mai mult sau mai puțin utile către liderii acestui stat asta înseamnă, MITUIRE”.

Fostul politician face referire aici la celebrul costum de ski al Președintelui Iohannis, echipament despre care se spune că i-ar fi fost dăruit de Nicolae Ciucă. Costumul ar fi fost cumpărat din banii sustrași din rezervele oștirii pentru formarea spionilor externi. Mai multe despre acest subiect aici.

Emisiunea “Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, se difuzează de luni până joi, la Gold FM, de la ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe paginile de YouTube și Facebook ale Radio Gold FM România.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background