Adrian Severin: În România nu avem partide politice. Tirania este cu un picior în țara noastră

Postat de pe 5 august 2021

Autor: Adrian Lambru

Fostul politician Adrian Severin a declarat în cadrul emisiunii “Ce-i în Gușă, și-n căpușă” de la Gold FM că: „Nu mai avem partide, deci nici democrație, mai există doar o minoritate pro-normalitate! Guvernanții și opoziția au cedat deja în fața acestei lumi nenaturale și lipsite de Dumnezeu”.

Adrian Severin își susține afirmația declarând că „așa-zisele partide politice de la noi așteaptă doar hotărârile din afară. Nu au niciun fel de autoritate”. De asemenea, intersul acestor formațiuni nu ar fi nicidecum unul în care să primeze soarta națiunii române.

Referitor la personajele principale ale acestei perioade, membrii Partidului Național Liberal, fostul politician este de părere că aceștia „se luptă pentru puterea oferită de o un șef extern”. Partenerii acestora de coaliție, USR-PLUS nu ar fi „nimic altceva, decât un partid de laborator, un experiment progresist într-o țară creștină și ex-comunistă”.

Social-democrații, conform lui Adrian Severin, ar fi fost „mai ocrotiți de soartă” de această dată. „În PSD, adevărații politicieni, cei care într-adevăr puteau conduce acest partid, au fost eliminați de mult din spațiul public”.

O mare influență ar fi avut și justiția, asta pentru că „cine a fost de valoare a fost condamnat, iar derbedeii, adică adevărații corupți, au fost lăsați în libertate. De ce? Pentru că aceștia pot fi foarte ușor controlați. Este foarte simplu!”

„DEMOCRAȚIA A MURIT”

Adrian Severin declară faptul că la noi în țară nu ar mai exista democrație: „Între actualele formațiuni politice nu putem spune că există o mare diferență. Să zicem că ar fi doar noțiuni de nuanță, și fix acestea sunt expuse pentru a da impresia că electoratul are de unde alege, ar avea alternative”.

„Nimic mai fals! Toate au același interes personal, nicidecum un interes care să vizeze România”.

„Pentru că partidele sunt principalii actori ai unei democrații, iar la noi în țară acestea sunt inexistente, în România democrația a murit” – susține Adrian Severin. „În momentul de față avem doar viermi ce mănâncă din cadavrul democrației”.

Emisiunea “Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, se difuzează de luni până joi, la Gold FM, de la ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe paginile de YouTube și Facebook ale Radio Gold FM România.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background