Adina și Oana Timofte la Golden Hour cu Jessie: Cum ne pregătim pentru anul karmic 2024

Postat de pe 15 septembrie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Golden Hour cu Jessie”, moderată de Jessie Baneș la Radio Gold FM, Adina și Oana Timofte au dezvăluit cum trebuie să ne pregătim pentru anul karmic 2024 în funcție de fiecare număr de destin în parte.  

Saturn se află în zodia Pești încă din luna martie 2023 și va rămâne în Pești până în 2025. Saturn va afecta zodia Berbec în sectorul sănătății și al temerilor. Pentru Taur va fi afectat sectorul relațiilor sociale. Pentru Gemeni, Saturn va influența cariera, succesul, sectorul banilor și creditele bancare. Pentru Raci, sectorul afectat va fi cel al moralității, dar și cel al călătoriilor. Leul va fi afectat în casa banilor. Fecioarele vor beneficia de o îmbunătățire a căsniciilor. Pentru Balanță, sectoarele afectate vor fi cel al sănătății și cel al banilor. În cazul Scorpionului, trebuie sporită atenția în domeniul călătoriilor și al educației. Pentru Săgetător, sectoarele afectate vor fi cel al familiei și al căminului. Capricornul va avea probleme cu comunicarea. Vărsătorul va fi preocupat de banii pe care îi câștigă prin muncă proprie. Peștii vor fi ori vedetele zodiacului, dacă vor ști cum să valorifice energia lui Saturn, fie vor avea cel mai mult de suferit, Saturn fiind în zodia lor și afectând toate aspectele.

Anul 2024 va fi guvernat de cifra 8. Este foarte important ca, în următorii ani, oamenii să se elibereze de blocajele emoționale, să își preschimbe karma negativă în una pozitivă și să lucreze pentru a atinge vindecarea ființei lor. Cei care au numărul de destin 2, 4 sau 8 vor fi avantajați. Toate emoțiile, planurile și gândurile, negative sau pozitive, din anul 2023 vor deveni bagajul cu care ne vom îmbarca în călătoria pe care ne-o rezervă anul 2024.

Cum trebuie să ne pregătim pentru anul karmic 2024 în funcție de fiecare număr de destin în parte

Destin 1. Cei care au numărul de destin 1 și au reușit, din funcția lor de conducere, să-și transforme atitudinea autoritară într-o atitudine de echipă, și-au găsit motivația și au clădit o disciplină solidă vor fi cei care vor avea de câștigat în 2024, plecând la drum cu multe atuuri. Blocajul principal al celor cu destin numărul 1 este în sectorul iubirii: le este greu să-și găsească sufletul pereche. Totodată, Adina și Oana Timofte au recomandat eliminarea problemelor sau blocajelor financiare pentru a primi cum se cuvine prosperitatea în anul 2024.

Destin 2. Persoanele cu numărul de destin 2 trebuie să elimine blocajele ce țin de codependență, de bipolaritate și să reușească să treacă peste supărarea lor extremă atunci când anumite relații se răcesc pentru a obține recunoaștere și succes în anul karmic 2024.

Destin 3. Cei care au numărul de destin 3 vor beneficia în anul 2024 de o sănătate mentală, emoțională și fizică extraordinară. Trebuie, în schimb, să aibă grijă să îndepărteze din viața lor toți factorii negativi care le pot influența trăirile. Trebuie să-și rezolve problemele relaționale și blocajele ce țin de bani.

Destin 4. Cei care sunt guvernanți de cifra 4 trebuie să rezolve orice eventuală problemă care există în relația cu tatăl sau cu bărbații din viața lor, pentru că acest blocaj le afectează sectorul financiar. Vor simți că muncesc foarte mult și că rezultatele nu sunt pe măsură. 2024 le rezervă celor cu destin 4 călătorii minunate și chiar șansa de a avea copii dacă asta își doresc de mult timp, însă trebuie întâi să-și rezolve problemele de relaționare cu figurile masculine din viața lor.

Destin 5. Oamenii care au cifra de destin 5 trebuie să devină mai organizați, mai stabili și mai maturi pentru a păși cu dreptul în 2024. Ei riscă să intre în 2024 cu o lecție karmică ce ține de muncă sau de pierderea unor bunuri, tocmai pentru a se liniști și pentru a deveni mai organizați.

Destin 6. Persoanele influențate de cifra de destin numărul 6 trebuie să elimine blocajele din sfera comunicării și să învețe să fie mai deschise. Altminteri, riscă să regreseze în loc să se bucure de succesul pe care l-ar fi putut avea dacă erau mai deschise către interacțiuni și către a-și exprima nemulțumirile sau emoțiile într-un mod autentic. Pot avea parte de succes mediatic, dar doar dacă își elimină frica de a fi în centrul atenției și de a vorbi cu grupuri mari de oameni.

Destin 7. Cei care au destinul 7 trebuie să învețe să fie mai optimiști și mai deschiși. Dacă și-au rezolvat acest blocaj, în 2024 se vor bucura de noroc în ceea ce privește căsătoriile și relațiile.

Destin 8. Dacă aveți cifra de destin 8, veți intra în anul 2024 cu o oarecare frică din punct de vedere financiar și veți realiza care sunt greșelile pe care le-ați făcut în anul precedent. Trebuie să vă eliberați de vicii și de tendința de a privi totul din perspectiva câștigului financiar.

Destin 9. Cei care sunt guvernați de cifra 9 trebuie să treacă prin transformări spirituale și să se reapropie de Divinitate. Vor avea succes în afaceri dacă învață să nu se mai plângă constant.

Destin 11, 22, 33. Aceste persoane guvernate de numere de destin speciale vor sedimenta în 2024 tot ce au reușit să clădească în 2023 și vor beneficia de protecție divină.

Emisiunea „Golden Hour”, moderată de Jessie Baneș, se difuzează de luni până joi, de la ora 18, la Radio Gold FM, frecvența 96.9 Mhz. Înregistrările complete pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background