Adina și Oana Timofte la Golden Hour cu Jessie: Cum iubești in 2024 după cifra de destin?

Postat de pe 14 martie 2024

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Golden Hour cu Jessie”, moderată de Jessie Baneș la Radio Gold FM, Adina și Oana Timofte, numerologi, au dezvăluit cum funcționează relațiile de iubire în funcție de cifra de destin a partenerilor.

Cei care sunt guvernați de cifra de destin 1 vor întâmpina blocaje în sectorul căsătoriei. Vor avea parte de relații karmice, din care vor fi nevoiți să învețe anumite lecții pentru a putea depăși blocajele pe care le întâmpină în iubire. 2024 este un moment prielnic pentru ca toți cei cu cifra de destin 1 să facă ordine în viața lor, să înțeleagă că sfârșiturile sunt necesare în anumite circumstanțe și să-și găsească puterea să meargă mai departe. Trebuie, totodată, să învețe să-și dea voie să fie vulnerabili în fața partenerilor și să nu-i mai perceapă pe aceștia ca pe niște concurenți.

Persoanele care au cifra de destin 2 au șansa de a întâlni un partener potrivit anul acesta. Trebuie să aibă grijă la dependența mult prea mare de partener sau la crearea unei conexiuni toxice cu acesta, pentru că astfel de manifestări pot afecta stomacul. Ele trebuie să își analizeze relațiile din trecut și să vindece sau să elimine blocajele emoționale pe care le-au dobândit în urma acelor relații.

Cei care se află sub influența cifrei de destin 3 și-ar putea găsi sufletul pereche în 2024, putând chiar să-și oficializeze relația prin căsătorie. Ei trebuie să nu acorde foarte multă atenție părerilor și bârfelor celor din jur, pentru că riscă să piardă șansa de a se apropia de sufletul pereche din cauza unor prejudecăți induse de societate sau de grupul de prieteni.

Destinul numărul 4 aduce noi proiecte, noi oportunități și chiar noi oameni în viața celor guvernanți de această cifră. Acești oameni își pot întâlni sortitul într-o călătorie sau pot reactiva niște relații din trecut, acestea din urmă putând să le afecteze structura familială. Trebuie să învețe să fie mai veseli și mai relaxați când vine vorba de iubire, pentru că au tendința să fie mult prea critici.

Cei guvernanți de cifra de destin 5 sunt mai spontani, mai libertini și au un suflet de copil, dar în anul 2024 vor avea parte de schimbări în mediul familial: fie va apărea un copilaș în viața lor, fie se vor muta cu partenerul sau se vor muta împreună într-o casă nouă. Este anul în care pot crea stabilitate în cuplu și vor învăța că uneori este nevoie să fie mai serioși și mai implicați în viața partenerilor, în detrimentul dorinței lor permanente de libertate.

Cei care au ca număr de destin cifra 6 vor trebui să învețe în anul 2024 cum să-și exprime mai bine emoțiile și sentimentele atât de puternice pe care le au. Trebuie să lucreze la eliminarea acestui blocaj pentru a se bucura cu adevărat de relațiile lor. Anul 2024 va aduce provocări în ceea ce privește blestemele legate de căsătorie. Trebuie să-și rezolve aceste karme pentru a putea debloca anul viitor energia căsătoriei adevărate și pentru a avea șansa de a-și îndeplini acest vis de a-și întemeia o familie frumoasă și armonioasă.

Pentru cei care au cifra de destin 7, anul 2024 aduce un focus pe sectorul familiei. Lecția pe care trebuie să o învețe anul acesta este că trebuie să-și accepte partenerul și să se concentreze mai mult pe calitățile sale pentru a putea învinge bariera criticilor. Vor fi nevoiți să ia decizii foarte importante anul acesta, fie legat de o posibilă despărțire, fie legat de semnarea actului de căsătorie. Li se deschide o nouă oportunitate de a-și găsi un partener prosper, prin intermediul căruia vor putea să-și îmbunătățească statutul financiar.

Persoanele guvernate de cifra de destin 8 vor avea anul acesta misiunea de a se regăsi. Au nevoie de un partener înțelept, care să le impulsioneze să-și exploreze mai mult spiritualitatea. Chiar dacă ele au tendința să-și îndrepte atenția mai mult spre oameni bogați și prosperi, de această dată trebuie să treacă de această superficialitate și să se concentreze mai mult pe aspectele ce țin de spiritualitate și de inteligență.

Pentru cei care au cifra de destin 9, 2024 va aduce relații menite să rezolve datoriile karmice ale trecutului. Pot pica pradă unor oameni rău intenționați și pot suferi pierderi financiare. Pot, de asemenea, să aibă afaceri de succes, împreună cu partenerii lor care îi învață cum funcționează acest domeniu. Trebuie, de asemenea, să învețe lecția iertării.

Pentru cifrele de destin maestre 11, 22, 33, anul 2024 va aduce conștientizarea faptului că relația cu partenerul este înnobilată de o conexiune spirituală foarte puternică. Numărul 11 riscă să-și găsească foarte greu un partener, fiind destul de individualist și de autoritar. Cu toate acestea, va găsi partenerul potrivit când va realiza cât de puternic este și că este un vindecător, când va vindeca copilul interior și își va dori o relație matură. Cei guvernați de 11 se pot îndrăgosti de șeful lor sau de un lider. Cei cu numărul de destin 22 pun foarte mult preț pe cuvinte, pe exprimarea sentimentelor prin cuvinte și pe comunicare. Pot întâlni partenerul potrivit în contexte sociale. Cei care se află deja într-o relație, pot experimenta stări de depresie sau anxietate din cauza faptului că li se pare că relația nu merge așa cum și-ar dori ei. Cei cu numărul de destin 33 vor scrie foarte mult despre dragoste și vor comunica prin scris cu cei iubiți. Pot întâlni partenerul potrivit într-o călătorie sau îl pot cunoaște online, de la distanță. Cu toate acestea, ar putea avea parte de deziluzii, deci trebuie să-și analizeze foarte bine situația.

Emisiunea „Golden Hour”, moderată de Jessie Baneș, se difuzează de luni până joi, de la ora 18, la Radio Gold FM, frecvența 96.9 Mhz. Înregistrările complete pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background