Adevărurile lui Putin și propaganda mincinoasă a Occidentului vor produce un curent pro-rus!

Postat de pe 12 februarie 2024

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM, jurnalistul Marius Ghilezan a vorbit despre dezvăluirile și efectele interviului Carlson-Putin.

Toată planeta a rămas șocată pe de-o parte de reanimarea presei de calitate prin interviul secolului realizat de Tucker Carlson, iar pe de altă parte de starea de sănătate foarte bună a președintelui rus Vladimir Putin, despre care s-a zvonit în mod fals de-a lungul anilor că ar fi pe moarte. Interviul a strâns o audiență-record: peste un miliard de oameni de pe întreaga planetă l-au urmărit cu sufletul la gură.

În lipsă de idei, premierul Marcel Ciolacu a declarat următoarele despre interviul lui Tucker Carlson cu Vladimir Putin: „Nici eu, nici dumneavoastră nu o să influenţăm vreodată istoria. Înţeleg manipularea pe care o face dictatorul Vladimir Putin. România, când a aderat la Uniunea Europeană, a încheiat acorduri fiindcă a fost obligată, ca toate ţările membre ale Uniunii Europene, să încheie acorduri privind suveranitatea teritorială şi graniţele fiecărui stat. De aceea, câteodată mai mă supăr când aud, mai ales când vin alegerile, acea poveste cu ungurii sau maghiarii care vin şi ne fură Ardealul. Toată lumea care este în Uniunea Europeană a semnat aceste acorduri. În ceea ce priveşte cum s-a format Ucraina, eu vă spun un singur lucru: Ucraina este un stat suveran şi independent, iar poporul ucrainean este suveran să-şi decidă destinul, cum noi ni-l decidem pe al nostru. Agresorul în acel război este Vladimir Putin. Restul, cum vrem să prezentăm istoria şi cum să o reaşezăm cum ne convine? M-aţi pierdut de client”. Este limpede că Marcel Ciolacu face jocuri americanilor, pentru a-și asigura susținerea din partea lor atunci când își va anunța candidatura la prezidențiale.

Minciunile perpetuate din partea guvernanților României și ai UE, menite să spele păcatele ucrainenilor și să-i ridice pe aceștia pe un piedestal al iluziilor, vor genera un curent pro-rus, favorizat și de faptul că românii, cel puțin, sunt un popor ultra-majoritar ortodox.

Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, poate fi urmărită de luni până joi, pe Radio Gold FM, începând cu ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background