Adevăratul motiv pentru care spitalele din țară ar fi „pline” de pacienți Covid-19

Postat de pe 8 octombrie 2021

Autor: Adrian Lambru

Jurnalista Iosefina Pascal a declarat în cadrul emisiunii “Scamatoriile Iosefinei”, de la GOLD FM, că: „Oameni care ies la televizor și se vaită că-s spitalele pline sunt aceiași care nu acceptă să trateze pacienții acasă”.

Iosefina Pascal a relatat o întâmplare recentă în care o rudă în etate a unei persoane apropiate a fost infectată cu Covid-19. „Când vine salvarea, ambulanțierii spun că trebuie ca persoana respectivă să fie transportantă la spital. Pacienta însă, refuză. I se pune o pervuzie cu vitamina C și gata, ambulanța pleacă, fără niciun tratament”.

Conform moderatoarei, persoana în cauză nu necesita spitalizare sau internare la terapie intenzivă, ci avea doar o presiune pulponară excesivă.

„Deci, opțiunile persoanei respective erau: ori la spital, ori stai acasă și mori. Cum e posibil așa ceva?” – se întreabă jurnalista. „A doua seară, același scenariu. Ei bine, acești oameni sunt aceiași care ies la televizor și zic că spitalele sunt pline, iar ambulanțele aduc tot mai mulți pacienți de Covid-19”.

Iosefina Pascal susține că astfel de cazuri ar fi nenumărate. „Ok, și să zicem că ajungi la spital. Acolo ți se înrăutățește situația și o să ai nevoie de ATI. Foarte interesant cum merge treaba asta!”

Emisiunea “Scamatoriile Iosefinei”, moderată de Iosefina Pascal, se difuzează de luni până joi, la Gold FM, de la ora 16. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe paginile de YouTube și Facebook ale Radio Gold FM România.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background