Abuzuri sexuale în serie la McDonald’s!

Postat de pe 18 iulie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Scamatoriile Iosefinei” de la Radio Gold FM, Iosefina Pascal a dezvăluit abuzurile sexuale de la McDonald’s, descoperite prin intermediul unei anchete BBC.  

Există nenumărate reclamații de abuzuri la McDonald’s. Peste o sută de angajați vorbesc despre abuzuri sexuale, hărțuire și alte astfel de atrocități. Lucrătorii, unii chiar minori, sunt pipăiți, agresați fizic și verbal cu regularitate. O angajată de 17 ani din Cheshire a mărturisit că un coleg mai mare cu 20 de ani decât ea i-a adresat cuvinte urâte și i-a cerut să-i arate organul sexual și că i-ar fi spus că vrea „să facă un copil alb-negru cu ea”. O fostă angajată, tot de 17 ani, a fost sufocată și pipăită de șeful de tură care i-a și trimis poze indecente. Un alt manager al unui astfel de lanț de fast-food din Hampshire i-a sugerat unei fete de 16 ani să întrețină relații sexuale pe bani. Este o listă amplă de astfel de acuzații.

Este foarte grav ceea ce se întâmplă, în special pentru că la McDonald’s, chiar și în România, se angajează foarte mulți tineri care caută să-și câștige existența cu un astfel de job de vară sau chiar pe o perioadă mai îndelungată, fiind din start expuși unor astfel de pericole. Există și posibilitatea ca cei de la BBC să fi publicat astfel de știri despre pedofilie tocmai pentru a încerca să-și spele imaginea, având în vedere că sunt vizați chiar ei de un scandal sexual. În orice caz, părinții ar trebui să fie mult mai interesați de activitatea copiilor lor și să se implice pentru a-i proteja de astfel de pericole.

Emisiunea „Scamatoriile Iosefinei”, prezentată de Iosefina Pascal, se difuzează de luni până joi de la ora 16, la Radio Gold FM. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background