„Cazul Djokovic evidențiază îngenunchierea drepturilor omului” – Marius Ghilezan, la GOLD FM

Postat de pe 10 ianuarie 2022

Autor: Adrian Lambru

Jurnalistul de la România Liberă, Marius Ghilezan, a declarat în cadrul emisiunii “Ce-i în Gușă, și-n căpușă” de la Gold FM că: „Suntem într-un pericol fantastic în situația de astăzi. Drepturile colective vor dicta”.

Cazul tenisman-ului Novak Djokovic, unul foarte controversat și mediatizat, ar fi evidențiat problema drepturilor omului privind vaccinarea împotriva Covid-19. Popularitatea sportivului scos în față posibilele probleme cu care s-ar confrunta omenirea în ziua de azi și ar fi tras un semnal de alarmă. Oamenii, fie ei vacciniști sau nevacciniști, s-ar putea transforma acum într-o „masă critică mondială” la adresa globaliștilor-progresiști.

„Globalismul își poate prinde dinții în gratiile pe care le întind lumii” – susține Marius Ghilezan. „Și noi, vacciniștii, am ajuns să acuzăm abuzurile înfiorătoare ale neomarxiștilor. Ceea ce înseamnă că suntem pe calea cea bună”.

Djokovic vs drepturile colective

Jurnalistul de la Europa Liberă este de părere că Novak Djokovic ar fi dat o lovitură unui așa-zis stat de drept nesupunându-se vaccinării forțate. „Ghetoul, arestarea și deportarea reprezintă Marx și Lenin în toată splendoarea lor. Seringa a ajuns să fie un terorist medical. Pornind de aici, se încearcă instaurarea unei noi ordini mondiale” – a adăugat Marius Ghilezan.

În această nouă structurare a lumii, jurnalistul consideră că drepturile colective ar fi cele care ar prima și că acestea ar încălca libertățile umane fundamentale. Cazul lui Novak Djokovic ar fi demonstrat că mai există șanse ca această nouă ordine mondială să nu se întâmple, de fapt.

Emisiunea “Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, se difuzează de luni până joi, la Gold FM, de la ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe paginile de YouTube și Facebook ale Radio Gold FM România.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background