Ciprian Marica: Situația la copii și juniori este „sub nivelul mării”

Postat de pe 7 iunie 2021

Autor: Iris Drăghicescu

Emisiunea „Cei în Gușă, și-n căpușă” realizată de către Cozmin Gușă, l-a avut astăzi ca invitat pe fotbalistul Ciprian Marica.

Sportul în România nu face nicio discordanță față de tot ceea ce se întâmplă în general în țară. „Faptul că lucrurile nu merg și că suntem mediocri, lucrurile acestea se întâmplă și la sport. Cred că sportul era singurul atuu, care ne mai rămânea să ne facă mândri”, a mărturisit.

După părerea lui Marica, în sport, cu bani puțini și implicare am putea să redevenim ce am fost o dată. Totuși, nu există implicare.

Sportul, fotbalul românesc, nu are susținere. „Vedem că tot ce se întâmplă astăzi este pe termen scurt. Apar echipe finanțate de primăriei, de consilii județene, care oricând pot dispărea”, afirmă Ciprian Marica.

„Nu avem baza, nu avem un plan, nu știm nici unde ajungem. Totul se întâmplă pe termen scurt. La nivelul ligilor inferioare este un dezastru”, spune Marica.

Copilul ce se apucă de fotbal pleacă de un handicap mare, pentru că situația de la copii și juniori este „sub nivelul mării”. Acolo e de fapt problema esențială.

Ciprian Marica a declarat: „Nu există un plan al Ministerului, ori al Federației și rezultatele ne arată asta. În ciuda faptului că nu sunt rezultate, că nimic nu funcționează, nu se ia nicio măsură. Parcă nu s-ar întămpla nimic”.

Emisiunea „Cei în Gușă, și-n căpușă”, de Cozmin Gușă, este în fiecare săptămână, de luni până joi, emis pe frecvența 96.9 MHz, cât și pe YouTube și Facebook, la Radio Gold FM.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Continuați lectura

Melodia actuala

Titlu

Artist

Background