Trump a lucrat la McDonald’s iar fanii MAGA au stat la coadă să comande: „Voi lua orice îmi va da”

Postat de pe 21 octombrie 2024

Candidatul republican a servit duminică comenzi la un restaurant fast-food din Pennsylvania, susținând că adversara sa Kamala Harris nu a lucrat niciodată la McDonald’s, în ciuda faptului ca ea sustine contrariul, scrie New York Post

Donald Trump s-a instalat duminică într-un restaurant fast-food McDonald’s din Pennsylvania, jucând rolul unui angajat într-o operațiune care urmărește, potrivit acestuia, să denunțe o minciună a Kamalei Harris.

Purtând un șorț și o cravată roșie,  fostul președinte a servit cartofi prăjiți  la McDonald’s Sunday, ceea ce a atras o mulțime de oameni  la restaurantul fast-food Feasterville-Trevose, Pennsylvania.

McDonald’s a fost de multă vreme unul dintre lanțurile preferate ale lui Trump, dar vizita lui la Golden Arches duminica s-a dublat ca un efort de a-și reafirma îndoielile cu privire la afirmațiile vicepreședintelui Kamala Harris care a spus că ea a lucrat acolo în anii 1980.

Candidatul  republican  și-a protejat cămașa și cravata albă punându-și un șorț și apoi i s-a explicat cum se prepară cartofii prăjiți. Apoi și-a asumat această sarcină, scurgând coșul de prăjit, sărând cu generozitate cartofii prăjiți și punându-i în pungă.

„Trump este cel care se bucură de asta”

Septuagenarul, cunoscut pentru că-i plac hamburgerii și fast-food-ul, a mers apoi la ghișeul care servește șoferii. „Trump este cel care se răsfață”, a spus el unei familii de clienți la restaurantul situat în Feasterville, lângă Philadelphia. „Acum am lucrat cu 15 minute mai mult decât Kamala, ea nu a lucrat niciodată aici ”, a afirmat el după un sfert de oră.

Kamala Harris susține că a avut un loc de muncă de vară la McDonald’s în 1983, când era studentă. Ea ar fi alternat între casa de marcat, friteuza și aparatul de înghețată la un restaurant din Alameda, lângă Oakland, California.

Donald Trump susține că aceasta este o minciună, din pur oportunism electoral. O slujbă la un restaurant fast-food este într-adevăr o realitate cu care milioane de americani se pot identifica. Echipa de campanie a republicanului nu a oferit nicio dovadă a teoriei minciunii. Iar cea a democratului nu a arătat nicio dovadă materială care să susțină acest job de vară la McDonald’s.

„O să-ți spun ce. Este o franciză grozavă. Este o companie grozavă… uită-te la mulțimea de acolo. uite ce fericiti sunt toti. Sunt fericiți pentru că vor speranță”, le-a spus Trump reporterilor de la fereastra de intrare.

„Acum am lucrat cu 15 minute mai mult decât Kamala.”

În ceea ce campania sa a numit „cartofii prăjiți din octombrie”, McDonald Trump a lucrat la tejghea și a glumit cu clienții care au venit cu mașina. Campania sa a lansat, de asemenea, imagini cu el pregătind fericit comenzile. 

„Avem sare pe ei. Nu au atins niciodată mâna omului. Frumos și plin”, a spus Trump în timp ce umplea un recipient cu cartofi prăjiți – un semn din cap către tendințele sale germofobe. 

Peste o mie de fani MAGA-Donald’s au stat la coada pentru a-l întâlni pe Trump la McDonald’s 

„Voi lua orice îmi dă”, a spus un bărbat pentru The Post.

„Îl iubesc sau îl urăsc, simt că este foarte tare să văd acest moment din istorie”, a declarat pentru The Post Caitlin Hanlon, 33 de ani, un coafor din Feasterville, care purta o pălărie roz MAGA. „Este un moment foarte cool, dar evident că îl susțin.”

„Wow, mulțumesc, domnule președinte”, i-a spus un bărbat entuziasmat lui Trump din SUV-ul său, după ce i s-au înmânat două pungi. „Ai făcut posibil ca oamenii obișnuiți ca noi să te cunoască.”

Mai târziu, Trump a glumit „Îmi place această meserie” și a explicat că ar fi nerăbdător să revină și să o facă din nou. De asemenea, le-a împărțit cartofi prăjiți membrilor presei staționați în afara ferestrei de acces.

„Este un fel de mită. Dar un cartof prajit pentru un dolar este în regulă”, a glumit el. 

Harris, în vârstă de 60 de ani, a susținut în repetate rânduri că a lucrat la fast-food în timp ce studia la facultate și a folosit povestea pentru a-și evidenția rădăcinile din clasa de mijloc, căutând să le compare cu contracandidatul ei miliardar.

Campania ei a precizat că a lucrat la casa de marcat, la stația de prăjire și la mașina de înghețată la un McDonald’s de pe Central Avenue din Alameda, California, în 1983, în timpul verii dintre anul întâi și anul doi la Universitatea Howard.

„O parte din motivul pentru care vorbesc chiar că am lucrat la McDonald’s este că există oameni care lucrează la McDonald’s în țara noastră și care încearcă să își crească o familie”, a spus Harris pentru Stephanie Ruhle de la MSNBC luna trecută. „Am lucrat acolo ca student.” 

„Cred că o parte din diferența dintre mine și adversarul meu include perspectiva noastră asupra nevoilor poporului american și care este responsabilitatea noastră, atunci, de a satisface aceste nevoi.”

Trump și aliații săi au spus că CV-ul ei din 1987 nu a menționat nici despre presupusa ei perioadă la McDonald’s, precum și despre lipsa generală de dovezi că a făcut-o. Campania ei a respins, acuzându-l că a făcut o acuzație fără temei.

Duminică a fost aniversarea de 60 de ani a lui Harris, lucru pe care Trump l-a aflat de la presă în timpul unei scurte discutii. 

„La mulți ani Kamala! Ea împlinește 60 de ani. Cred că îi voi aduce niște flori. Poate îi aduc niște cartofi prăjiți… îi voi aduce un hamburger McDonald’s. La mulți ani Kamala”, a spus el. 

„Este un loc ciudat în care să ținem o conferință de presă”, le-a spus el noilor săi colegi de lucru după ce a încheiat de vorbit cu presa. 

La baza unora dintre aceste afirmatii se află faptul că, Tim Walz, colegul Kamalei Harris a înfrumusețat unele detalii din biografia lui.

Al 45-lea președinte este de multă vreme un fan al McDonald’s. In timpul închiderii guvernamentale în 2019, el a comandat peste 300 de burgeri, pe lângă cartofi prăjiți și alte articole de meniu de la McDonald’s, pentru a onora Clemson Tigers pentru că au câștigat campionatul național de fotbal universitar în acel an, deoarece bucătarii de la Casa Albă erau în concediu.

Trump a spus că a plătit personal masa, care a fost împodobită pe platouri de argint în sala de mese de stat.

De-a lungul timpului în lumina reflectoarelor politice, Trump a fost văzut zâmbind lângă diverse comenzi de la McDonalds pe care le-a primit de la consilieri și, uneori, le-a primit și personal.

Anul trecut, de exemplu, s-a oprit la un McDonald’s din East Palestine, Ohio, în urma unei scurgeri de substanțe chimice toxice care a deversat substanțe nocive în mediul apropiat și a creat o criză de sănătate.

„Mă duc la McDonald’s să fac cartofi prăjiți”, a anticipat Trump în timpul unui miting din Latrobe, Pennsylvania. sâmbătă. 

Mai târziu în cursul zilei de duminică, Trump a planificat un miting în Lancaster, Pennsylvania și trebuia să participe la meciul lui Pittsburgh Steelers împotriva New York Jets de pe stadionul Acrisure.

sursă: New York Post


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background