Autorii “Bibliei” vaccinurilor au recunoscut: Nu există studii pre și post-autorizare cu privire la siguranța vaccinurilor

Postat de pe 9 octombrie 2024

Cunoscutul producător american de televiziune Del Matthew Bigtree a dezvăluit, într-o ediție recentă a podcastului său „The Highwire”, că autorii celei mai importante cărți scrise vreodată despre vaccinuri au recunoscut că nu a fost făcută niciodată testarea corespunzătoare de siguranță pentru niciunul dintre vaccinuri. De asemenea, nu exista studii care să demonstreze că vaccinurile nu produc autism – afecțiune care, în SUA, are o rată actuală de 350% comparativ cu cea din anul 2000. 
Bodor Gizela, traducătoare și colaboratoare benevolă ActiveNews, a tradus și subtitrat emisiunea, a cărei transcriere o redăm mai jos, după video:

”Vaccinurile lui Plotkin”, adică Stanley Alan Plotkin. Sunt numai patru autori ai celei mai importante cărți scrise vreodată despre vaccinuri: Walter A. Orenstein, Stanley Plotkin, Paul Offit și Kathryn Edwards. 
Aceia dintre dumneavoastră care mă cunosc, ar trebui să știe că nu sunt bun la lăudat. Nu-mi place să mă laud, dar sunt momente în care victoria este atât de mare încât trebuie să faci ceva. Trebuie, trebuie să le spui oamenilor care te susțin și te-au adus aici și trebuie de asemenea să-ți amintești că Dumnezeu este mare și că adevărul iese la suprafață și că nu contează cât de puternic este inamicul tău. Să nu crezi niciodată că este de neînvins.
       Suntem acum într-un moment în care Highwire, ICAN și voi toți care ne-ați susținut, privim cum acest templu al minciunilor și mizeriilor se prăbușește la pământ. Dați-mi voie să vă explic ce vreau să spun.
       Aceasta este Biblia vaccinurilor. Aceasta este cea mai importantă carte care a fost vreodată publicată în legătură cu vaccinurile. Dacă te uiți la cine a scris-o, (constați apoi că) se numește ”Vaccinurile lui Plotkin”, adică Stanley Alan Plotkin. Sunt numai patru autori ai celei mai importante cărți scrise vreodată despre vaccinuri: Walter A. Orenstein, Stanley Plotkin, Paul Offit și Kathryn Edwards. Aceștia sunt oamenii cu care ne-am confruntat atunci când oamenii mi-au spus: ”Nu-i vei face niciodată să admită că produsele lor nu sunt bune de nimic sau că produc vătămări sau că nu opresc transmiterea. Del, nu-i poți da în judecată. Nu ai ce să faci.”
       Am făcut ”Vaxxed”(documentar), am căutat un avocat. Toată lumea (mi-a spus): ”Nu o să-i învingi niciodată. Întregul guvern este controlat de ei. Industria farmaceutică este cea mai puternică industrie din întreaga lume. Renunță! E grozav că ai încercat să faci ceva dar nu vor admite niciodată că vaccinurile produc autism. Nu vor admite niciodată că vaccinurile fac rău oamenilor. Sunt baza, sunt chiar principiul de bază al medicinei moderne.”
       Dacă (vaccinurile) ar fi fost o religie, dacă ele ar fi fost creștinismul, aceasta ar fi fost  ‘’Iisus-ul’’ lor. Vaccinurile sunt ‘’Iisus-ul’’ lor. Da?
       V-am spus că acum câteva săptămâni, când eram la Festivalul Libertății, că acest Plotkin, Stanley Plotkin în persoană, a cedat în sfârșit și a admis că ICAN, Consimțământ Informat, Highwire, Del Bigtree, Aaron Siri, Robert Kennedy JR, Shery Tenpenny, Judy Mikovits și toți ceilalți au avut dreptate: nu am făcut niciodată testarea de siguranță la niciunul dintre vaccinuri. De unde știu asta? Pentru că au scris-o pe hârtie. De ce au făcut astfel? Pentru că am câștigat multe procese. Am colindat toată țara ținând discursuri pe oriunde mergeam. Am vorbit în fiecare săptămână. Am câștigat procese împotriva agențiilor guvernamentale și acum Aaron Siri, avocatul nostru, a mers la audierile din Congres și a spus:
       „Nu ați făcut niciodată un studiu de siguranță corespunzător. ” Și cei din departamentul de sănătate și-au spus între ei: ”Nu poate fi adevărat!” S-au dus la CDC, s-au dus la FDA, s-au plecat în fața ”preoților” lor și au spus: ”Vă rugăm, dați-ne ‘’tablele adevărului’’ despre care ne-ați spus că există.” Nu sunt acolo! Nu există! Și am știut asta încă de la început.
       Și Stanley Plotkin a spus într-unul dintre primele paragrafe ale articolului ”Finanțarea științei siguranței vaccinurilor după autorizare”, ce a spus?
       ”Cu toate acestea, larga răspândire a ezitării în fața vaccinării, observată în pandemia de covid 19, sugerează că publicul”, voi toți, ”nu mai este mulțumit cu obiectivul tradițional”, tradițional, ”de a face doar detectarea și cuantificarea riscurilor asociate DUPĂ ce un vaccin a fost autorizat pentru folosință.”
       Dați-mi voie să citesc din nou: Singura modalitate prin care ți-am garantat securitatea este doar prin încercarea de atingere a câtorva simple standarde de siguranță, doar prin simpla detectare și cuantificare a riscurilor asociate, după ce un vaccin a fost autorizat, nu înainte. Nu a spus că ”am făcut înainte unele studii privind siguranța, pe care le-am considerat relevante” ci a spus că ”după” este singurul moment când ne uităm la datele de siguranță.
       Despre asta am vorbit tot timpul. Toate sudiile despre care spun că au fost făcute, sunt studii de eficacitate. Creează anticorpi? Nu au făcut niciodată un studiu de siguranță la niciunul dintre vaccinurile copilăriei înainte de a începe să-l injecteze în fiecare dintre voi, înainte de a-ți lua dreptul la educație dacă nu-l accepți.
       Așa că acum aceste coloane ale templului se prăbușesc. Iar Stanley Plotkin, autorul ”Bibliei” vaccinurilor a admis acum că nu am făcut niciodată un studiu corespunzător de siguranță a vaccinurilor, înainte de autorizare.
       Următoarea mare întrebare își face loc: Dacă nu ați făcut niciodată un studiu de siguranță, și în articole ați ajuns să spuneți că nu v-ați permis niciodată să faceți un studiu de siguranță după autorizare, cum se face că ați ajuns la concluzia că vaccurile nu produc autism? Știți ceva? Stanley Plotkin a intrat în joc încercând să apere ceva. A eșuat.
       Un alt autor a ieșit în față. Vorbesc despre nimeni altul decât Paul Offit. Acest al doilea autor dintre cei patru autori de top privind vaccinurile, de pe planetă, în acest fel încearcă el să apere lipsa datelor științifice din problema autismului și a vaccinurilor. A apărut săptămâna aceasta. Priviți:
       „Apoi ajungi la acest fel de ipoteză netestabilă care susține că prea multe vaccinuri administrate prea devreme produc autism și că ar trebui să facem un studiu cu copii vaccinați și nevaccinați. Cu siguranță că nu putem face un astfel de studiu prospectiv pentru că dacă ai un grup de copii nevaccinați, ei ar avea un risc mare de a contracta boli prevenibile prin vaccinare. Așa încât oamenii spun să facem un studiu retrospectiv. Dar nu poți să faci nici asta pentru că este puțin probabil ca cele două grupuri să aibă aceleași comportamente care țin de sănătate.’’
       Ooo, e greu de descâlcit, dar ce a spus? A spus următorul lucru: cu siguranță că nu s-ar putea face niciodată un studiu prospectiv care ar presupune să urmărești copiii care au primit toate acele vaccinuri, precum și pe cei care sunt în grupul placebo și care nu le-au făcut, pentru a fi siguri că acele vaccinuri nu determină apariția în masă a autismului (la cei vaccinați). Nu poți să faci acest studiu! Ca atare, nu a fost niciodată făcut!                                                                                                                                
       Apoi spune că nu poți…, că antivaxerii spun: ”Faceți un studiu retrospective în care să vă uitați în baza de date”, ceea ce am cerut și noi, ”vă uitați în VSD”. Baza de date de siguranță a vaccinurilor are 10 milioane de oameni înregistrați cu toate datele lor de sănătate. Sunt anonimi pentru că numele lor au fost șterse. Așa se fac toate studiile de către CDC. Trebuie doar să mergeți înapoi și să vă uitați la ele și să spuneți: aici este grupul de vaccinați, aici este grupul de nevaccinați. Comparați-le! Am spus asta mai înainte: suntem țara lui Apple, suntem țara lui IBM, suntem liderii tehnologiei AI și ai științei calculatoarelor. Putem cu ușurință să-i spunem unui computer: ”Compară aceste două grupuri: vaccinați și nevaccinați” și putem să ne punem anumite întrebări precum: Care grup are mai multe cazuri de autism? Care grup are mai multe cazuri de lupus? Care grup are mai multe cazuri de ADD, ADHD? Care grup are mai multe cazuri de autism și toate celelalte boli care s-au transformat într-o epidemie de boli cronice care evoluează astfel, de la un procent de 12% dintre copiii americani în anii ’80, aici este, 12,8% în anii ’80, la procentul de 54% în 2011. Este de presupus că un procent de cel puțin 60% dintre copiii noștri sunt cronic, permanent, pentru totdeauna bolnavi pe durata întregii lor vieți din cauza acestui program de vaccinare și ei îți spun: ”Ei bine, uite cum stă treaba. Nu putem să facem acel studiu retrospectiv pentru că nu avem cum să izolăm toți factorii care au impact asupra sănătății nevaccinaților.”
       Dați-mi voie să vă explic ce vi se spune. Ce spun ei este că: ”Am făcut deja acel studiu.” Să fim serioși. Putem să fim serioși? Sunteți oameni rezonabili. Încă gândiți clar. Chiar credeți că CDC, NHA, ICS, FDA, NHA din Anglia și toate celelalte agenții mari de sănătate din lume, care vă forțează să primiți vaccinuri, nu s-au gândit niciodată să ia bazele lor de date și să spună: ”Haideți să comparăm datele de sănătate ale vaccinaților și ale nevaccinaților și să arătăm lumii că vaccinații trăiesc mai mult, au procente mai mici de autism, vaccinații au procente mai mici de astm și ADD, ADHD, toate (bolile) acelea”? Chiar credeți că ei nu știu? Că dacă v-ar arăta acele studii, că dacă Del Bigtree le-ar prezenta la Highwire celor ”cinci” urmăritori ai săi, această treabă ar fi terminată. Robert Kennedy Junior nu ar mai vorbi despre asta niciodată. Sherri Tenpenny nu ar mai fi o mincinoasă. Toți v-au indus în eroare încă de la început. Chiar credeți că nu au făcut acel studiu?
       Nu, bineînțeles că l-au făcut. Și când Offit vă spune că indiferent de cât de mult am defalcat acel studiu, indiferent de milioanele de modalități prin care am încercat să manipulăm, am scos (din studiu) copilul ăsta, l-am introdus pe acesta, atâta timp cât comparăm vaccinații cu nevaccinații, nevaccinații sunt mai sănătoși și ei știu asta.
       Dar ceea ce spune el este că pentru a putea face un studiu corespunzător, ar trebui să fim capabili să izolăm acei factori care sunt unicii factori care vă fac pe voi nevaccinații să fiți atât de sănătoși. Și ceea ce și-au dat seama este că dacă nu ți-ai vaccinat copiii, probabil că nici nu bei apă de la robinet, probabil că iei vitamine, probabil că nu mănânci legume tratate cu glifosat, ci consumi hrană organică. Probabil că nu treci prin scannerele uriașe de radiații din aeroporturi și iei o întreagă gamă de alte decizii pe care le iei pentru că îți pasă de sănătatea copiilor tăi, citești ingredientele și prin urmare, unul dintre acești factori ar putea fi motivul pentru care copilul tău nu are autism.
 Să fie clar! Ei știu că nevaccinații au rate mai mici de autism. Vor doar să spună că datorită tuturor acestor lucruri bune pe care le faci pentru copiii tăi, nu putem izola doar faptul că este vorba numai de nevaccinare.
       ”Ca atare, iată ce vrem să facem: o să vă otrăvim copiii sănătoși și nevaccinați care sunt mai sănătoși decât ai noștri, ca să fim siguri că vor fi la fel de bolnavi ca ai noștri.”

       Acesta este răspunsul lor. Și aceasta este realitatea în care trăim. Și aceasta este lupta pe care o purtăm acum. Dacă nu mă credeți, dacă credeți că…”Del, ei susțin că au un munte de dovezi, știi, care arată că vaccinurile nu produc autism”. Chiar așa să fie? Asta este ceea ce Stanley Plotkin merge mai departe și spune. Din moment ce nu le-au testat niciodată înainte de autorizare, Paul Offit tocmai ce a admis că nu le-au testat înainte de a primi licență, atunci ce au făcut după ce au primit licență?
       Asta este ceea ce Stanley Plotkin a continuat să spună:
   ”Este esențial să evaluăm evenimentele adverse apărute după imunizare (AEFs), care nu au fost depistate în studiile clinice”-cele care nu analizează niciodată siguranța (vaccinurilor)- „pentru a constata dacă sunt legate cauzal sau accidental de vaccinare.”
       Are sens, da. Va trebui să faceți asta dacă nu ați făcut un studiu corespunzător de siguranță până acum.

       ”Progresul în știința siguranței vaccinurilor a fost, într-o manieră de înțeles, lent- depinzând adesea de date epidemiologice apărute târziu și nepotrivite pentru a susține concluzii cauzale și de o înțelegere a mecanismelor biologice care este incompletă- ceea ce a afectat negativ acceptarea vaccinării”, ceea ce înseamnă că: Știm că te îmbolnăvești, nu facem studiile, nu sunt destul de ample sau destul de convingătoare sau destul de autorizate ca să ajungem la vreo concluzie așa că vom continua să ne băgăm capul în nisip.
       Și dacă credeți că există o finanțare corespunzătoare, el merge mai departe și spune:
      ”În prezent”, în 2024, în Statele Unite ale Americii, la mai bine de patruzeci de ani de la instituirea în 1986 a programului de compensare pentru vătămările produse de vaccinuri, care a înlăturat orice responsabilitate, „când Comisia de consultanță în Practica de Vaccinare recomandă un nou vaccin de rutină, singurele resurse alocate automat prin lege sunt pentru procurarea vaccinului”, adică pentru a le cumpăra pentru dumneavoastră.
       Cu fondurile guvernamentale este plătită industria farmacologică pentru cumpărarea acestor (vaccinuri) pentru copii. Și apoi restul banilor noștri se duc în Fondul de compensare pentru vătămările produse de vaccinuri, în caz că ați fost vătămați, care nu este controlat de niciun judecător, niciun juriu și pentru care nu există niciun….,știi…..,drept de precedent și care nu permite accesul nimănui din media (la informații).
„Deși ACIP recunoaște necesitatea, în prezent nu există resurse alocate pentru studii de siguranță postautorizare dincolo de creditele anuale” despre care tocmai v-am spus că sunt zero dolari, „care trebuie să fie aprobate de Congres în fiecare an.”
       Ha! Tocmai ce ați admis că nu faceți studii de siguranță înainte de autorizare. Paul Offit v-a spus că ”știm că putem face studii comparative dar nu ne dăm seama cum să găsim o cale ca să facem să pară că vaccinurile se prezintă bine.”

       Apoi Stanley Plotkin spune că ”Nu am cheltuit niciodată nici măcar un cent pe studiile de siguranță post autorizare. Nu ne-am uitat niciodată”…., așa cum spune Offit, ”Acumularea de vaccinuri produce autism?”
       Ciudat, pentru că am crezut că ați făcut acele studii, Paul. Am crezut că despre ele ați vorbit tot timpul ăsta. Am crezut că dacă patru dintre cei mai mari savanți din lume au vorbit despre ele în media, am făcut acele studii și dacă mă înșel, atunci cine le-a cerut să spună cele ce urmează?
       ”Ca și comunitate științifică, nu suntem siguri ce anume produce autism dar știm că vaccinurile nu sunt cauza.”
       ”Vaccinurile sunt chiar singurele lucruri la care ne-am uitat, în privința producerii autismului.
       ”Știm că vaccinurile nu produc autism. Știința este clară.”
       ”Vaccinurile nu produc autism.”
       ”Nu neg în niciun fel că ar trebui să facem mai mult în privința autismului. Dar nu are nimic de-a face cu vaccinurile.
       ”Dați-mi voie să fiu clară. Vaccinurile nu produc autism.”
       ”Vaccinurile nu produc autism.”
       ”Sunteți absolut sigur?”
       ”Absolut sigur.”
       ”Acesta este chiar singurul lucru pe care l-am studiat.” Vreau să spun că da, Plotkin a scris că nu am făcut niciodată studii corespunzătoare de siguranță înainte de autorizare. Paul Offit a scris că nu am făcut niciodată studii de siguranță postvaccinare și că nu ne-am uitat la (relația) vaccinuri-autism dar cumva, avem un munte de dovezi care demonstrează că vaccinurile nu produc autism.
       Sanju Gupta: ”Știm…, nu știm ce anume produce autism dar știm ce nu îl produce.”
       Travis Stork, unul dintre doctorii cu care am lucrat: ”Este una dintre problemele pe care le-am studiat.”
       Ha, e interesant! Din fericire pentru dumneavoastră și pentru lume, știți, Dumnezeu ne-a acordat multe oportunități minunate aici la ICAN și Highwire. Trebuie să-l destituim din poziția lui pe Stanley Plotkin, autorul acestei cărți, cel pe care l-ați văzut în multe materiale video, cel care acum se dezice și spune că ”Nu am făcut niciodată un studiu corespunzător de siguranță.”
       Tocmai l-am auzit pe Paul Offit care încerca să justifice faptul că ei nu au făcut niciodată studii corespunzătoare, așa că nu știu de unde au ”munți” de dovezi atâta timp cât ei spun: ”Nu ne dăm seama cum am putea să facem acel studiu.”
       Și acum, cel de-al treilea autor, Kathryn Edwards. Mă refer la al treilea din patru. Am adus-o în sala de judecată. A apărut într-un caz de autism. Și treaba ei a fost una singură: să dovedească faptul că este fără putință de tăgadă că vaccinurile nu determină apariția autismului. Așa că dacă toți acei vorbitori aveau dreptate și chiar avem un munte de dovezi care ne arată că vaccinurile nu determină apariția autismului, vă imaginați că unul dintre autorii ”Bibliei vaccinurilor”, atunci când pășește în sala de judecată, va apărea cu valizele lor pline de munții de dovezi împotriva relației dintre vaccinuri și autism. E rezonabil de acceptat? Când singurul motiv pentru care ești acolo este să demonstrezi că vaccinurile nu determină apariția autismului.
       Ei bine, când și-au pus mâna pe o Biblie adevărată și au trebuit să depună mărturie și Katheryn Edwards a apărut cu treaba ei de făcut, avea valizele cu dovezi? Există munți de dovezi că vaccinurile nu produc autism pentru că Paul Offit a declarat că: ”Noi nu facem acel studiu.” Dar pare-se că ea a crezut că le avem. Ce s-a întâmplat când avea mâna pe Biblie. Priviți.
      ”-Conform profilului, dumneavoastră ați făcut majoritatea studiilor cu privire la autorizarea multor vaccinuri, corect? Pe piață?
       -Da, domnule.
       -Ok.
       -Deci sunteți înalt calificată în derularea unui studiu clinic, corect?
       -Sunt înalt calificată în derularea unui studiu clinic.
       -Ok. Și sunteți familiarizată cu multe dintre studiile clinice în legătură cu autorizarea multora dintre vaccinurile aflate în prezent pe piață, corect?
       -Sunt.
       -După părerea dumneavoastră, studiile clinice în legătură cu autorizarea vaccinurilor, dintre care multe sunt încă pe piață în prezent, sunt concepute pentru a se putea exclude faptul că vaccinurile ar putea produce autism?
       -Nu. M-ați împins să răspund la întrebare așa cum ați dorit dumneavoastră dar cred că…,că..,că probabil acesta este răspunsul.
       -Aceasta este depoziția exactă și sinceră a dumneavoastră?
       -Da.
       -În analizele experților pentru acest caz, se specifică faptul că printre alte lucruri, dumneavoatră ați depus mărturie că, citez: ”Problema dacă vaccinurile produc sau nu autism a fost studiată temeinic și respinsă”, am încheiat citatul.
       -Depuneți mărturie că vaccinul ROR nu produce autism?
       -Corect.
       -Depuneți mărturie că vaccinul pentru Hepatita B nu produce autism?
       -Corect.
       -Depuneți mărturie că vaccinul anti-polio nu produce autism?
       -Da.
       -Depuneți mărturie că vaccinul Hib(împotriva Haemophilus influenzae tipul b) nu produce autism?
       -Da.
       -Depuneți mărturie că vaccinul împotriva varicelei nu produce autism?
       -Da.
       -Depuneți mărturie că vaccinul Prevenar nu produce autism?
       -Da.
       -Depuneți mărturie că vaccinul DTP nu produce autism?
       -Da.
       -Aveți un studiu care demonstrează că vaccinul DTP nu produce autism?
       -Am…,nu am un studiu care să demonstreze că vaccinul DTP nu produce autism așa că nu am niciunul.
       -Aveți vreun studiu care arată dacă vaccinul anti-polio produce sau nu autism?
       -Eu.., nu, nu am, domnule.
       -Aveți vreun studiu care arată dacă vaccinul împotriva hepatitei B produce sau nu autism?
       -Nu am nicio dovadă că produce sau nu autism.
       -Dar în legătură cu vaccinul Hib? Există vreo dovadă că produce sau nu autism?
       -Nu.
       -Dar în legătură cu vaccinul Prevenar? Există vreo dovadă în vreun fel sau altul?
       -Nu, domnule.
       -Dar în legătură cu vaccinul împotriva varicelei, dați-mi voie să termin, există vreun studiu care să arate dacă produce sau nu autism?
       -Parțial pentru vaccinul ROR dar nu există pentru vaccinul împotriva varicelei. Nu, domnule. Nu există studii care să susțină că (vaccinurile)
produc (autism) și nici studii care să arate că nu produc.
       -Ok.
       -Au existat studii care au pus în evidență că există o legătură între vaccinul pentru hepatita B și autism, este corect?
       -Nu studii pe care le consider credibile.
       -Ok. La care studii, la care studii vă referiți când spuneți asta?
       -De ce nu-mi arătați studiul și apoi voi vedea dacă sunt de acord cu el.’’
       Cazul s-a încheiat.
       Dacă experții de top din lume recunosc că nu au făcut niciodată studii de siguranță înainte de autorizare, că nu fac studii post autorizare și apoi, sub jurământ, când li se cere să arate orice dovadă pe care o au, vin cu zero dovezi, zero dovezi care să acopere ceea ce a repetat fiecare reporter din lume până ne-am scărbit:  ”Acesta este singurul lucru pe care îl știm cu siguranță.” Dar sub jurământ, aveți zero dovezi, nu munți, nu grămezi, nu dealuri, nu delușoare, zero, nimic, nimic.
       Finanțarea făcută de dumneavoastră pentru munca noastră ne-a permis să facem acest lucru: să-i ”nimicim” pe trei dintre autorii de top ai celei mai importante cărți despre vaccinuri din lume. Și apropo, celălalt, Walter Orenstein, l-am scos din discuție cu Vaxxed, filmul pe care l-am făcut și care m-a adus aici. Așa încât, asta este! Patru din patru. Sunteți „jos” așa că dați-mi voie să spun cu sinceritate:  aici am ajuns în Statele Unite ale Americii și în lume: Această carte nu-și merită hârtia pe care este scrisă. Sfârșitul poveștii! ICAN câștigă! Highwire câștigă! Și noi cei care ne-am luptat pentru acest adevăr, suntem acum câștigătorii!
       Dar iată care este realitatea: trebuie să-i facem să recunoască, Curtea Supremă trebuie să admită, trebuie să înlăturăm orice agenție de reglementare care a mințit și ne-a otrăvit copiii. Și apropo, acum știu cine suntem. Am ajuns aici prin micile noastre tactici de gherilă, făcând mici solicitări către FOIA și subminându-i câte puțin și presând în direcția prăbușirii fundației lor până când acest castel s-a prăbușit.
       Dar acum finanțează o ”armată” în încercarea de a ne opri. Încearcă prin toate modalitățile. Vor să ne dea în judecată, vor să ne cenzureze, vor să ne oprească ȘI AM NEVOIE DE VOI ACUM! Dacă treaba asta contează pentru voi, dacă vreți ca aceasta să nu fie realitatea pentru copiii voștri, și pentru nepoții voștri în viitor și vreți să puneți capăt otrăvirii sistematice a fiecărui cetățean din această lume, atunci aveam treabă de făcut. Îl avem pe (avocatul) Aaron Siri care a făcut posibile toate aceste fapte, implicându-se în cele mai extraordinare procese desfășurate vreodată.
       O să încheiem acest capitol. O să ardem această carte pentru totdeauna. Dar nu pot dacă voi nu vă implicați chiar acum și nu mă adresez tuturor celor care ne-ați finanțat făcând posibile toate aceste lucruri. Mă adresez tuturor acelora dintre voi care ne urmăriți în fiecare săptămână și care apreciați că este uimitor. Știu. Știu că suntem în mijlocul unei perioade de alegeri. Știu că încercați să finanțați următorul președinte dar care președinte a realizat vreodată ceea ce am făcut noi aici? Cine credeți că îi va opri efectiv să ne otrăvească, indiferent de cine va fi la putere?
       Vorbesc serios. Nici nu pot să vă spun. Nu pot să vă spun care sunt cazurile (din instanță) pentru că nu pot să vă dezvălui ce mici secrete avem pentru a-i da la o parte. Dar ne-ați urmărit cum am câștigat, din nou și din nou și din nou și am făcut posibil ceva ce toată lumea spunea că este imposibil.
       Adevărata imposibilitate când vom încheia (acest capitol) pentru totdeauna va fi să mai fiți vreodată obligați. Fiecare doctor, când veți intra, va spune: ”Este o alegere. Sunt serioase efecte adverse și sunt câteva întrebări. Dați-mi voie să vă prezint toate datele despre riscul real de boală la copilul dumneavoastră foarte sănătos, care nu pare să fi făcut vreo boală autoimună, până acum. Poate că doriți să vă puneți întrebarea dacă vreți sau nu să luați un produs despre care se știe cu certitudine că mărește riscul de boli autoimune și de boli la fel de vătămătoare precum autismul’’ care, apropo, are o rată actuală de 350% comparativ cu cea din anul 2000. Acum există un caz la treizeci și șase de copii. În ceea ce privește băieții, există un caz la douăzeci și doi de băieți.”
       Aceasta este pandemia din cursul vieții noastre. Acesta este sfârșitul lumii așa cum o cunoaștem.

sursă: activenews.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background