Bogdan Comaroni la Golden Hour cu Jessie: Despre Agenda Globalistă 2030

Postat de pe 3 octombrie 2024

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Golden Hour cu Jessie”, moderată de Jessie Baneș la Radio Gold FM, jurnalistul Bogdan Comaroni a devoalat planul secret al elitelor globale, ce își propun să impună Agenda Globalistă 2030, înaintată de Forumul Economic Mondial, condus de Klaus Schwab. Planul FEM include: renunțarea la proprietăți, închirierea și folosirea în comun a obiectelor de uz zilnic, implementarea economiei circulare, renunțarea la alimentele care fac astăzi parte din dieta obișnuită a omului, dar care afectează mediul înconjurător prin poluare, și alte astfel de măsuri aberante.

La Forumul Economic Mondial s-a spus, în urmă cu 4 ani, că pandemia reprezintă oportunitatea perfectă pentru punerea în mișcare a mecanismului Marii Resetări, după cum a numit-o Klaus Schwab. Motoul acestui plan globalist se rezumă la celebra frază rostită de Schwab: „Nu veți mai avea nimic și veți fi fericiți!”. Dezvoltarea economică actuală este una de tip piramidal, iar tipărirea banilor puși în circulație s-a bazat întotdeauna pe acoperirea sumei în aur. Din cauza inflației galopante care s-a accentuat în ultimii ani, a fost gândit un sistem prin care elitele să mențină averile globale prin inventarea unei monede programabile (CBCD). Moneda programabilă permite celor care o controlează să o seteze în avantajul lor, să impună restricții de utilizare, să-i atribuie o dată de expirare, să o retragă dacă utilizatorii nu se conformează normelor impuse. Programarea monedelor digitale deținute de state (care vor fi în număr redus, corespunzătoare marilor puteri globale), dar și tranzacțiile în sine vor fi operate prin intermediul blockchain-urilor, sistem de calcul extrem de complex și consumator de energie, dar care conferă o ultra-siguranță. Încetul cu încetul, digitalizarea economiei va afecta toate sectoarele vieții, iar interacțiunea umană va fi redusă la zero. Bogdan Comaroni a oferit exemplul asistenților digitali de la companiile de telefonie sau de la bănci, care sunt programați să soluționeze problemele utilizatorilor. Interesant este că nu de puține ori acești roboți au fel de fel de erori sau oferă soluții absurde.

În lumea viitorului, proprietățile vor fi preluate de sistem, iar oamenii vor trăi în lumi virtuale, prin intermediul unor tehnologii avansate, care vor permite aproape transpunerea fizică într-un spațiu online. Reacțiile și emoțiile vor fi trezite în plan digital prin stimuli electrici, prin procesoarele avansate ce vor interacționa cu creierul uman. În aceste lumi virtuale, toate tranzacțiile economice se vor efectua în baza monedelor digitale. Prin tokenizarea proprietăților și valorificarea lor în spațiul virtual se va ajunge la un sistem în care bunurile vor fi ale tuturor, un adevărat comunism digital. Intrarea în lumea virtuală se va putea face inclusiv prin tehnologia dezvoltată de Elon Musk, chip-urile Neuralink. Elon Musk se preface că se răzvrătește împotriva sistemului și împotriva experimentelor sale transumaniste, dar el însuși e în aceeași barcă, promovând implantarea chip-urilor și conexiunea creierului la Internet. Se adeverește profeția din Biblie, cuprinsă în Capitolul 13 din Apocalipsă, care spune: „Şi i s-a dat ei să insufle duh chipului fiarei, ca chipul fiarei să şi grăiască şi să omoare pe toţi câţi nu se vor închina chipului fiarei. Şi ea îi sileşte pe toţi, pe cei mici şi pe cei mari, şi pe cei bogaţi şi pe cei săraci, şi pe cei slobozi şi pe cei robi, ca să-şi pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte. Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei. Aici este înţelepciunea. Cine are pricepere să socotească numărul fiarei; căci este număr de om. Şi numărul ei este şase sute şaizeci şi şase”.

Oamenii vor fi folosiți ca „baterii” care să alimenteze lumea virtuală, exact cum se arată și în seria Matrix. Între timp, se testează pe oameni fel de fel de scenarii pandemice sau de criză climatică, pentru a se observa modul în care răspund oamenii la anumiți stimuli și cât de programabili sau influențabili sunt. Iar prin aceste experimente, lumea este obișnuită cu transumanismul, digitalizarea și cu versiuni la scară redusă a obiectivelor ce vor fi implementate începând cu 2030. În lumea viitorului, toate bunurile folosite de om vor fi închiriate, de aici și ideea de a nu deține nimic și de a fi totuși fericit.

Emisiunea „Golden Hour”, moderată de Jessie Baneș, se difuzează de luni până joi, de la ora 18, la Radio Gold FM, frecvența 96.9 Mhz. Înregistrările complete pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background