Spânu: Frații Tate au fost pedepsiți din nou, pe aceeași speță, pentru c-au demonstrat contra transumanismului în fața ambasadei Franței

Postat de pe 22 august 2024

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM, jurnalistul Ion Spânu a descris scandalul recent al fraților Tate, ce-au fost arestați din nou, prezentând care sunt subteranele acestui caz.

Frații Tate au mai fost arestați o dată în urmă cu un an, au fost ținuți în arest, dosarul a fost ținut în nelucrare timp de luni întregi, iar într-un final inculpații au fost eliberați, la presiunile Marii Britanii și SUA. Acum, frații Tate au fost din nou arestați, pe aceeași speță. Andrew și Tristan Tate au fost reținuți pentru 24 de ore de DIICOT miercuri seară, după 6 ore de audieri. Este vorba despre acuzații de trafic de minori, trafic de persoane, act sexual cu un minor, influenţarea declaraţiilor şi spălare a banilor, motiv pentru care de dimineață au fost făcute percheziții.

Jurnalistul Ion Spânu și-a început analiza prin explicarea procedurii juridice din spatele cazului. Când se emite mandat de arestare, iar la un moment dat instanța consideră că nu este justificată măsura arestării preventive, eliberând inculpații, atunci aceștia vor fi anchetați în stare de libertate. Dacă o instanță decide eliberarea inculpaților, până la sentința finală, dacă e de condamnare, aceștia nu mai trebuie să fie arestați. Așa s-ar rezuma aplicarea corectă a legii. „E clar că este un dosar ordonat, la care autoritățile din România s-au conformat imediat, mai ales după ce frații Tate au ieșit după Jocurile Olimpice în fața Ambasadei Franței și au protestat împotriva transumanismului”, a concluzionat Ion Spânu.

Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, poate fi urmărită de luni până joi, pe Radio Gold FM, începând cu ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background