Comaroni: Dialogul Musk-Trump a fost spectaculos prin faptul că a fost promovată normalitatea

Postat de pe 14 august 2024

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM, jurnalistul Bogdan Comaroni a vorbit despre interviul Elon Musk – Donald Trump, urmărit live de peste 100 de milioane de oameni, prezentând concluziile și consecințele.

Interviul cu Elon Musk și Donald Trump a fost urmărit live de peste 100 de milioane de persoane, pe multiple aplicații, urmând ca, în următoarele ore după difuzare, materialul video să mai acumuleze încă 100 de milioane de vizualizări numai pe platforma X. Acest rezultat ar putea detrona chiar ratingul interviului lui Tucker Carlson cu Vladimir Putin. Interesant este că interviul a fost întârziat din cauza unui atac cibernetic, al hackerilor corporatisto-elitiști americani.

În cadrul interviului s-a discutat inclusiv despre tentativa de asasinat asupra republicanului Donald Trump, punându-se problema unor scăpări nepermise ale secret service, dar punându-se accent și pe forța pe care a dobândit-o Trump în urma acestui eveniment. Donald Trump a mărturisit că a devenit mult mai credincios după acest atac asupra sa, considerând că numai un miracol l-a scăpat cu viață. Ulterior, conversația a trecut la problema migrației și la inadecvarea Kamalei Harris pentru funcția de președinte al SUA. Trump are un discurs pro-multipolaritate și are marele avantaj al unor bune relații cu cei mai importanți lideri ai lumii în contextul geopolitic actual. Trump nu este un novice al diplomației. Donald Trump a arătat în interviul cu Elon Musk că el reprezintă alternativa deschisă către dialog cu toate statele și popoarele, respectându-se, totodată, și autonomia fiecărui stat în problemele interne. Interviul devine astfel spectaculos prin normalitatea mesajelor emise. Interviul demonstrează încă o dată că, în pofida eforturilor opoziției, Trump devine de neoprit.

Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, poate fi urmărită de luni până joi, pe Radio Gold FM, începând cu ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background