Comaroni: “Complotul de la Poesia” indică manelizarea politicii românești, dar și gruparea Ciolacu-Geoană, plus miliardari, contra Iohannis-PNL.

Postat de pe 31 iulie 2024

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM, jurnalistul Bogdan Comaroni a vorbit despre ”Complotul de la POESIA”, care sunt culisele întâlnirii la șpriț dintre Ciolacu și Geoană, care vizează campania electorală și electoratul PSD.

Radu Budeanu, patronul Gândul, era interesat ca Geoană să participe la petrecerea lui Marius Tucă pentru a rezolva scandalul coroanei trimise de Geoană la mormântul lui Mihai Caraman și cel mai probabil a și reușit să aplaneze conflictul. Totuși, nu acesta este motivul pentru care Ciolacu și Geoană au participat la această petrecere (dar dacă ar fi așa și doar ar fi căzut în capcana lui Radu Budeanu, atunci e mai clar ca niciodată cât de slabi sau slab asistați sunt cei doi). În mod normal, Ciolacu, premierul României, nu avea ce să caute la ziua de naștere a jurnalistului Marius Tucă. „Asistăm la o nouă manea politică, pentru că sunt absolut convins că ăștia nu sunt chiar atât de imbecili și s-au dus la eveniment cu un scop, și atunci au transmis un mesaj puternic: că ei vin la putere și se dezic de tot ce înseamnă PNL, Iohannis și Ciucă”, a explicat jurnalistul Bogdan Comaroni. Un alt mesaj care va deveni din ce în ce mai clar este că se dorește ca Marcel Ciolacu să rămână în continuare premier, iar lui Geoană să-i fie facilitat un culoar care să-l propulseze măcar în turul 2 al alegerilor prezidențiale.

Bogdan Comaroni nu exclude un scenariu similar cu cel al pregătirii numirii lui Nicușor Dan la București, în care rolul candidatului-iepure Cârstoiu va fi preluat de către Nicolae Ciucă. În culise, Statul Paralel și serviciile duc o luptă aprigă pentru putere, fapt ce poate fi observat inclusiv în acțiunile și ieșirile publice ale candidaților de tip Geoană și Ciolacu, ale paralelilor Dumbravă și Coldea, dar și ale patronilor de presă ce vin cu noi dezvăluiri „cu voie de la stăpânire”, precum Sebastian Ghiță. Paralelii încearcă să mute lupta și în zona suveranistă, confiscând AUR-ul și SOS-ul Dianei Șoșoacă și sperând că electoratul suveranist va vota marionetele agreate și pregătite de ei. Electoratul suveranist nu-i va vota niciodată pe ei și, dacă se prinde de manipulare, îi va abandona și pe Simion și Șoșoacă.

Victor Ponta este cel mai viclean și poate ieși cel mai bine din toată această ecuație, pentru că ar fi putut să comploteze cu Radu Budeanu pentru a-i faulta grav pe candidații Ciolacu și Geoană, pentru a ieși el în evidență. Ponta poate candida ca independent de stânga, preluând tot electoratul PSD anti-Iohannis.

Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, poate fi urmărită de luni până joi, pe Radio Gold FM, începând cu ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background