Kamala Harris: „Profesorilor homosexuali le este frică să le arate copiilor în clasă fotografii cu ei ș partenerii lor”

Postat de pe 26 iulie 2024

Vicepreședintele Kamala Harris a vorbit membrilor Federației Americane a Profesorilor la convenția lor de la Houston pe 25 iulie 2024. Harris a discutat cu cel de-al doilea cel mai mare sindicat al profesorilor din țară, la doar câteva zile după ce președintele Joe Biden și-a abandonat cursa pentru realegere, iar vicepreședintele pare că a câștigat nominalizarea prezidențială a democraților, scrie EducationWeek

Vicepreședintele Kamala Harris și-a concentrat primul discurs de campanie adresat profesorilor pe ridicarea profesiei de cadru didactic și pe atacarea eforturilor conservatoare „extremiste” de a reduce finanțarea educației și a restricționa instruirea profesorilor în școli.

Harris i-a descris pe profesori drept „vizionari” care „toți fac lucrarea lui Dumnezeu”.

„Vezi potențialul fiecărui copil”, a spus Harris. „Il promovezi, îl încurajezi și, făcând astfel, modelezi viitorul națiunii noastre, motiv pentru care spun că avem atât de disperată nevoie de tine acum.”

Ea a făcut aluzie la legile de stat care restricționează predarea privind orientarea sexuală și au „unii profesori tineri de 20 de ani cărora le este frică să arate o fotografie cu ei înșiși și cu partenerul lor de teamă că își pot pierde locul de muncă.

AFT, care este al doilea cel mai mare sindicat al profesorilor din SUA, a fost primul sindicat care a susținut-o pe Harris pentru președinte Asociația Națională pentru Educație, cel mai mare sindicat al profesorilor din țară, și-a anunțat aprobarea lui Harris pe 24 iulie .

sursă: EducationWeek


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background